Probleme cu somnul? Nu si daca se aleg paturile tapitate de la Arta Mobilei ce ofera garantia unui somn relaxant

BUCURESTI - 21 aprilie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Odihna intr-un pat confortabil, fresh si curat poate face o adevarata diferenta in viata unei persoane, deoarece, pe aceasta cale, se poate ajunge la un somn relaxant, lucru ce se traduce cu productivitate ridicata in activitatile realizate zilnic. De altfel, criteriile de alegere a unui pat sunt cam aceleasi la toti oamenii din lume- de la saltea de calitate, la suport corect pentru sprijinul pernelor si pana la asternuturi- astfel de aspecte sunt cele care contribuie la obtinerea unui somn relaxant.

Arta mobilei bucuresti

Iar, la Adina Lex Mob- cunoscut si ca magazinul online arta-mobilei.ro, clientii se pot bucura de o colectie impresionanta de paturi confortabile, printre care paturi tapitate sau paturi metalice, dar si de o gama diversa de saltele sau alte piese de mobilier de dormitor.

Somnul este important pentru santatea fiecarei persoane, la baza sa aflandu-se scopul de a supravietui. De altfel, somnul este o activitate necesara de relaxare, prin intermediul careia, fiecare dintre noi isi regenereaza energia si, tocmai din acest motiv, dormitorul- si implicit patul, sunt considerate a fi cele mai importante locuri dintr-o locuinta. Oricine ar trebui sa depuna toate eforturile posibile pentru a se asigura ca patul este cat mai confortabil.

Arta-Mobilei combina confortul cu designul unic

Cu toate ca patul ar trebui sa fie ales in functie de confortul pe care il ofera, inca din cele mai vechi timpuri si pana in prezent, omul a ales aceasta piesa de mobilier in functie de design; bineinteles, se acorda o importanta destul de ridicata saltelei dar, cel mai important lucru de care se tine cont, este descris de aspectul patului. Asadar, "tablia"- structura patului, este elementul decisiv in momentul in care aceasta piesa de mobilier este aleasa.

Tocmai din acest motiv, paturile tapitate furnzate de catre Arta-Mobilei reprezinta o alegere excelenta, deoarece, pe langa aspectul estetic unic, acestea sunt fi foarte confortabile: "De ce paturi tapitate ? Pentru ca sunt piese de mobilier ce ies in evidenta prin armonia estetica a formelor, nonconformism, prin imbinarea placuta a elementelor si printr-o sobrietate plina de bun-gust. Insa, in cazul in care clientul are deja in minte un model de pat tapitat, echipa noastra este bucuroasa sa il realizeze pe comanda, in functie de schitele prezentate de el"- sustine managerul Arta-Mobilei.

De ce paturi tapitate?

Pe langa faptul ca ofera un aspect extrem de elegant intregii incaperi, paturile tapitate se caracterizeaza prin suportul din capul patului, ce permite asezarea pernelor- fiind un mecanism de sprijin, pentru relaxare; intarind, in acelasi timp, intreaga structura a patului. In plus, suportul de acest gen reprezinta un element decorativ unic, adaugand o multime de facilitati suplimentare.

De-a lungul anilor, majoritatea producatorilor si designerilor de paturi si-au imbunatatit si rafinat metodele de realizare a paturilor tapitate, astfel ca, in prezent, exista o gama larga de paturi de acest gen, ce ofera un efect modern incaperilor. Insa, magazinul online Arta-Mobilei si-a imbunatatit continuu productia de realizare a paturilor si a altor piese de mobilier, cu scopul de a satisface cerintele clientilor ce isi doresc sa obtina un aspect cat mai contemporan.

Din acest motiv, Arta-Mobilei ofera, in prezent, o varietate diversa de paturi tapitate, dar si alte piese de mobilier pentru casa, printre care: mobila de bucatarie, dormitor, tineret, dressing, living, biblioteca, baie etc., dar si mobila pentru birouri si spatii comerciale, canapele si fotolii, saltele si electrocasnice.

"Experienta de peste 8 ani, programul dedicat destinat designului si proiectarii, utilajele de ultima generatie, organizarea moderna a companiei- toate impreuna reprezinta o garantie a lucrului bine facut. Insa, aceste lucruri nu sunt suficiente pentru noi; avem nevoie de ajutorul clientilor pentru a ne solicita priceperea si cunostintele, avem nevoie de provocari pentru a avea satisfactii!"- sustine echipa Arta-Mobilei, a caror produse unice pot fi gasite in mediul online pe pagina web oficiala a magazinului- www.arta-mobilei.ro.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/e-advertising/probleme-cu-somnul-nu-si-daca-se-aleg-paturile-tapitate-de-la-arta-mobilei-ce-ofera-garantia-unui-somn-relaxant