Raportul calitate – pret devine imbatabil pentru un telefon Allview, recomandat de platforma Androidro.ro

BUCURESTI - 14 aprilie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in IT&C

Telefoanele mobile au devenit o parte indispensabila din viata fiecarei persoane, de aceea, se poate spune ca fara aceste dispozitive nimeni nu ar reusi sa ajunga in timp optim la locul de munca, nu ar putea primi si transmite informatii sau nu ar reusi sa stocheze unele dintre cele mai importante documente. Pentru a fi siguri ca toate aceste atribute sunt unice pentru fiecare model de telefon mobil, platforma Androidro.ro anunta ca noul model Allview este capabil sa indeplineasca cele mai exigente cerinte ale posesorilor de telefoane inteligente.

Raportul calitate – pret devine imbatabil pentru un telefon Allview, recomandat de platforma Androidro.ro

Se spune ca niciun om nu paraseste casa fara a avea telefonul la sine, din moment ce acesta a ajuns sa fie vital de la mic la mare. Marca Allview nu descrie doar un telefon, ci dezvaluie importanta telefoanelor inteligente pe piata din Romania, precum si a mobilitatii ce decurge odata cu achizitionarea acestora.

Allview, un telefon pe placul brasovenilor

Odata cu aparitia tehnologiilor 3G si 4G, producatorii de comunicatii mobile au actualizat si transferul de date ce poate avea loc la cele mai uimitoare viteze, incat, pentru a sti cum functioneaza un telefon mobil este important de unde sunt acestea cumparate, cine le produce si modul in care acestea imbunatatesc considerabil nivelul de trai. Cu alte cuvinte spus, platforma androidro.ro promoveaza un sir variat de telefoane mobile, la cele mai inalte tehnologii, regasite la cele mai accesibile preturi pentru fiecare.

Pretul de lansare pentru cel mai modern telefon Allview V2 Viper i4G porneste de la 700 de lei, insa, in conformitate cu specificatiile tehnice, este destul de accesibil. In functie de numarul de comenzi primite, telefonul ar putea avea o valoare mai scazuta in magazinele online, ce ar aduce numai bucurii cumparatorilor. Pretul minim la care acest dispozitiv poate fi achizionat cu siguranta indeplineste criteriul de calitate la pret rentabil, iar specificatiile sunt cu mult mai avansate fata de predecesorii sai: un telefon Allview apartinand acestui model beneficiaza de dual SIM, dar si dual MicroSIM, plus un ecran LCD de 5” , dar si de o protectie Soda Lime Glass.  Sistemul de operare este bineinteles Android, cu un procesor actualizat dual core si o placa grafica Mali T720.

Cu ajutorul acestor caracteristici, orice cumparator cu siguranta va fi tentat ca propriul telefon Allview sa devina maxim de important pentru a printa imagini unice, pentru a stoca muzica preferata si pentru a comunica prin intermediul retelelor de socializare la cea mai optima viteza de transmisie. In plus, camera principala si cea secundara vor reusi sa inglobeze detalii mici ale cadrelor si ale panoramelor expuse, incat, ceea ce isi va dori posesorul unui astfel de telefon Allview va fi sa stea in sedinte fotografice zi de zi.

Plusate de modul in care tehnologia evolueaza, telefoanele Allview se bucura de la serie la serie de un format mult mai rafinat, mult mai atragator si implicit cu o carcasa cameleonica, incat sa se ajusteze perfect cu ceea ce utilizatorul va purta ca si vestimentatie. Aceste atuuri, descriu un telefon Allview ca fiind ceea ce piata cere, in raport cu pretul pentru alte dispozitive moderne.

Cu alte cuvinte spus, nu este posesor sau cunoscator al tehnologiei care sa nu ia in considerare produsele ce se comercializeaza pe piata, incat sa tina cont de cele mai relevante informatii regasite online pe platforma androidro.ro.