Sablarea cu gheata carbonica – alternativa oferita de Dry Ice

BUCURESTI - 23 februarie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Utilitatea ghetii carbonice o recomanda pentru numeroase si variate domenii de activitate. Specialisti in domeniu, precum profesionistii Dry Ice , ofera astfel solutii practice pentru a obtine un efect deosebit la o petrecere, pentru a pastra la temperaturi scazute substante sau diverse alimente, pentru a curata suprafete prin procedeul de sablare. Metoda de sablare cu gheata carbonica ajunge astfel sa castige tot mai mult teren, reprezentand cea mai eficienta metoda de curatare a suprafetelor, comparativ cu metodele de sablare ce utilizeaza substante abrazive.

Sablarea cu gheata carbonica – alternativa oferita de Dry Ice

Avantaje oferite de sablarea cu gheata carbonica

            Cunoscut ca un procedeu eficient de curatarea a suprafetelor diverse precum lemn, sticla, metal, plastic, beton sau altele, sablarea isi gaseste acum un nou aliat in gheata carbonica oferita de Dry Ice.

            Ca o metoda revolutionara pentru curatare impecabila, sablarea cu gheata carbonica prezinta numeroase avantaje. Primul avantaj il constituie precizia: folosind gheata carbonica pentru sablare, se pot curata intr-un mod foarte eficient suprafete diverse, fara a ramane urme de reziduuri sau impuritati nedorite. Curatenia la superlativ devine astfel un obiectiv indeplinit.

            Un al doilea avantaj este dat de faptul ca sablarea cu gheata carbonica nu utiliyeaza substante toxice, solventi sau alte substante daunatoare. Astfel de elemente, alaturi de accesorii abrazive suplimentare, nu mai sunt necesare in cazul sablarii cu gheata carbonica.

            Spre deosebire de tehnicile traditionale de sablare, care impun utilizarea substantelor abrazive, sablarea este total nepoluanta si nu lasa in urma reziduuri precum nisipul folosit la metodele clasice.

            Prin excelenta capacitate de curatare si prin proprietatea de sublimare – trecere direct din starea solida in starea gazoasa – gheata carbonica devine astfel aliatul perfect pentru misiunea curatarii prin sablare. Astfel de proprietati o recomanda insa si pentru multiple alte utilizari – dupa cum ne arata si specialistii Dry Ice.

            Utilizari practice ale ghetii carbonice

          Alaturi de utila aplicabilitate a ghetii carbonice pentru procedura de sablare, aceasta isi gaseste utilizari in domeniul alimentar, medical, in comert, industrie dar si in sectorul HoReCa – mai exact industria divertismentului si tot ceea ce tine de petreceri.

            Nevoia specifica de refrigerare si pastrare a alimentelor si substantelor la o anumita temperatura isi regaseste astfel aliatul perfect in gheata carbonica in sectorul comercial sau cel medical. Nota unica pe care o poate oferi insa gheata carbonica la o petrecere reprezinta utilizarea de top a acesteia.

            Specialistii Dry Ice sunt recunoscuti pentru efectele vizuale deosebite pe care le pot oferi la orice petrecere, indiferent ca este vorba de o aniversare, o nunta, un botez sau oricare alt tip de eveniment. Efectul special de fum care inconjoara fericitul cuplu in timpul valsului mirilor, facandu-l sa para ca pluteste printre nori, este unul unic. Bauturile fumegande sau sculpturile in gheata prezente la evenimente contribuie de asemenea la crearea unui cadru unic, iar toate acestea sunt date de proprietatile unice ale ghetii carbonice.

            Oferta Dry Ice este astfel una variata, care exemplifica de asemenea si modalitatile de realizare dar si indicatii cu privire la transportul, livrarea si depozitarea ghetii carbonice. Fara indoiala un aliat perfect al misiunii de sablare, dar si al refrigerarii sau creerii unei atmosfere de vis, gheata carbonica de la Dry Ice este alegerea tot mai multor persoane.