Salut-It ofera recuperarea datelor in siguranta pentru orice pasionat de tehnologie

BUCURESTI - 2 februarie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Cu siguranta se intampla de multe ori ca un posesor de calculator sau laptop sa nu poata deschide un anume fisier detinut, fie ca a fost sters din greseala, fie ca antivirusul a dat un rateu sau pur si simplu sistemul de operare nu mai functioneaza bine. Foarte multe persoane se confrunta cu aceasta problema si isi doresc sa recupereze anumite date importante, fotografii sau acte, insa nu se stie care este cea mai buna solutie pentru a obtine aceste lucruri.

www.salut-it.ro

www.salut-it.ro

Specialistii Salut-it.ro sunt foarte cunoscuti si apreciati datorita calitatii si seriozitatii cu care isi trateaza munca, dar si datorita preturilor accesibile pe care le pretind. De asemenea, Salut-it.ro este  echipa punctuala si serioasa, indeplinind sarcini de diagnosticare a problemei IT, de tip software sau hardware, ce este facuta in cel mai scurt timp, iar reparatiile prezinta calitate si durata. De asemenea, Salut-it.ro dispune de un personal profesionist cu experienta de peste 10 ani in domeniu.

Salut It – locul potrivit pentru a recupera datele pierdute

In cazul in care se necesita recuperarea anumitor informatii de pe calculator se cere ajutorul expertilor de la service-ul autorizat si in mediul online, Salut It, care ofera deplina siguranta in recuperarea datelor de mare importanta. Calculatorul este locul in care se stocheaza cele mai multe date personale, date de la munca sau date care tin de alti terti, indiferent daca se aminteste despre date confidentiale sau de uz profesional si personal cu privire la o afacere. In cazul in care toate documentele, fisierele, proiectele si informatiile despre activitatea unei afaceri sunt detinute pe un calculator sau laptop, se impune si necesitatea confidentialitatii.

Confidentialitatea este vitala, deoarece descoperirea ei poate atrage o multime de pierderi economice si nu numai, iar specialistii echipei Salut It indeplinesc orice nevoie de a recupera datele in cazul in care acestea par sa lipseasca din varii motive. Cu un personal tanar si dinamic, salut-it.ro reuseste sa se plieze pe gusturile si pe nevoile fiecarui client. Astfel, specialistii salut-it.ro sunt potriviti pentru orice depanare laptop Bucuresti, pentru orice instalare de sistem de operare sau antivirus, precum sunt si pregatiti pentru a se ocupa si de alte echipamente periferice sau anexe ale calculatorului.

Salut-it.ro este locul potrivit pentru a intreprinde orice actiune care tine de specializarea IT.  In vederea recuperarii datelor de pe calculator pot interveni si virusii, care se instaleaza in sistemul hardware, ce conduc in timp la deteriorarea dispozitivului.

Clientii Salut-it se declara multumiti

                Salut-it.ro este locul potrivit pentru recuperarea informatiilor de pe calculator sau pentru repararea acestuia, mai ales ca din ce in ce mai multi clienti se declara multumiti de serviciile lor, comentarii regasite si in pagina online a site-ului salut-it.ro. Marturiile sutelor de clienti stau drept dovada a eficientei cu care specialistii se ocupa de recuperarea datelor, intretinerea calculatoarelor si a laptopurilor, preluarea acestora de acasa, oferirea unui diagnostic si remediere in cel mai scurt timp.

Salut It defineste profesionalismul in IT, prin cele mai relevante servicii pe care le ofera clientilor sai, fiind cei care cu incredere, redau buna functionare a dispozitivului, la o calitate imbatabila si la preturi mici. Pentru elevi si studenti se acorda reduceri de 10% pentru orice reparatie, avarie sau remediere a calculatorului sau laptopului personal.

Ideal pentru calculatoare personale, pentru medii de afaceri sau pentru companii cu renume, specialistii Salut It sunt cei care descriu modul in care service-urile calculatoarelor si laptopurilor sunt vazute cu incredere de mii de clienti multumiti.