Servicii bonus ce intregesc experienta unei calatorii exotice alaturi de Ika Turism

BUCURESTI - 4 martie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Datorita nivelului de trai crescut si al resurselor financiare din ce in ce mai ridicate ale populatiei, afacerile pe nisa turismului dezvaluie o crestere impresionanta in ultimii ani.

www.ikaturism.ro

www.ikaturism.ro

Pentru a indeplini nevoile turistilor in materie de noutati, atractii unice, zone de relaxare si peisaje de vis, Ika Turism isi dezvolta serviciile dincolo de rezervari si plati online, mizand pe o noua facilitate si anume transfer bonus catre aeroport.

Turistii pot gasi in portofoliul agentiei Ika Turism din Bucuresti vacante exotice pentru toate gusturile si pentru toate bugetele si printr-o simpla rezervare , acestia vor beneficia de pachete turistice complete (transport cu avionul, cazare , transferuri, excursii optionale). Pentru a intregi experienta speciala creata , Ika Turism aduce un plus clientilor care iubesc calatoriile in cele mai exotice destinatii si le ofera transfer gratuit din Bucuresti catre aeroportul Otopeni si retur.

Oferta atractiva de transfer catre aeroport din luna februarie

Din luna februarie a anului 2016,  Ika Turism isi dezvolta gama de servicii astfel incat clientii sa fie si mai incantati de ceea ce ofera agentia, motiv pentru care managerul agentiei, Andreea Ionescu, declara : „Ne-am bazat in ultimii ani pe fidelizarea clientilor oferind pachete turistice complete. Scopul nostru este ca turistii sa aiba experiente placute din momentul in care primesc oferta pana in momentul in care se intorc din vacanta. De multe ori cand pleci in vacanta esti stresat de drumul pana la aeroport si inapoi („ Cu ce ajung?”, „Vine taxiul la timp?”, „Cat ma costa parcarea la aeroport?”...). Noi ne-am gandit sa ne scapam clientii de aceasta grija si sa adaugam serviciilor noastre un serviciu premium – transfer privat de la orice locatie din Bucuresti catre aeroportul Otopeni si retur. Acest serviciu este oferit Bonus la orice pachet turistic achizionat de la agentia noastra , indiferent de valoarea acestuia. „

Incepand cu data de 25.02.2016, fiecare pasionat de calatorii si tari istorice cu traditie, mancare exotica sau destinatii atractive se poate mandri cu atentie deosebita din partea agentiei de turism Ika, mizand pe un transfer privat pana la aeroportul Otopeni, de unde se efectueaza zborul. Bonusul vine acordat oricaror clienti care mizeaza pe un pachet turistic pentru destinatiile mentionate pe site, ikaturism.ro, indiferent de valoarea acestuia.

„Suplimentar, le oferim clientilor nostri reduceri de cel putin 50 de Euro per persoana pentru sejururile cu destinatia Thailanda, Cuba, Singapore sau Indonezia, Bali. Ofertele isi intra in drept pentru cei care au achizitionat un sejur turistic si isi pun amprenta si asupra bugetului de familie, ceea ce inseamna ca fiecare va avea mai multi bani pentru suveniruri, pentru a se bucura de plimbari si experiente unice.” – dezvolta mai pe larg managerul agentiei Ika Turism.

 

Servicii hoteliere si de transport la preturi convenabile

Ika Turism pune spre vanzare bilete de calatorie, insotite de serviciile de rezervari hoteliere online si de transport, incat, la schimb primesc din partea clientilor multumire, incredere si respect. In ziua de astazi, aceasta agentie ofera calatorilor posibilitatea de a se asigura de un tur ideal pentru o vacanta de vis, fara a se mai complica cu altfel de detalii. Impreuna cu echipa Ika Turism fiecare pasionat de calatorii poate obtine totul mult mai simplu si mai multumitor, insa, mai presus de toate pot obtine reduceri considerabile asupra tarifelor si cazarilor, ceea ce ii face sa apeleze la serviciile oferite de Ika Turism si pentru vacantele urmatoare.

Incepand cu data de 25.02.2016, turistii se pot baza cu nadejde pe produsele si serviciile oferite de Ika Turism mizand mereu pe un transfer privat de la locatia unde se afla in Bucuresti pana la Aeroportul Otopeni si retur, fie ca pleaca in vacanta de Paste, luna de miere sau intr-un simplu concediu. De la oferte de vacante in locatii exclusiviste in Europa, la vacante exotice si vacante inedite, clientii au parte de posibilitatea de a-si alege tipul de calatorie, perioada de calatorie, durata, dar si preturile, mizand pe sfaturile si sugestiile oferite de fiecare consultant de turism in parte care colaboreaza cu Ika Turism. Astfel, Ika Turism devine un pilon sustenabil pentru sectorul turistic al Romaniei.