Servicii de calitate la tarife modice pentru inchiderea drumului in viata oferite de Progress Consulting

BUCURESTI - 23 februarie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Un ghid in timpul unor servicii funerare si memoriale este de ajutor, tocmai pnetru ca un astfel de serviciu adus la dispozitia clientilor, membrii ai familiilor si participantilor, in a facilita pierderea unei persoane, incat lipsa acesteia sa aduca un moment de liniste si reculegere in viata celorlalti. Progress Consulting S.A. isi ofera serviciile familiilor indurerare, prin ajutarea acestora in gestionarea si alegerea acelor elemente demne de o inmormantare crestineasca.

www.cavouri.ro

www.cavouri.ro

O parte foarte importanta din viata fiecarui om reprezinta si pierderea unui prieten, tata, bunic sau cunostinta, si, un singur mic detaliu la slujba de inmormantare poate schimba totul. Progress Consulting din Constanta isi construieste gama de produse si servicii pe baza nevoilor si cerintelor clientilor, care dispun de un buget limitat sau de unul permisiv, aducand in prim plag imaginea defunctului prin fotografii fotoceramice, monumente din granit, sicrie unice de lux, sicrie Boston, monumente din marmura sau portrete si statui din marmura.

Servicii funerare in memoria celui raposat

In ultimul timp, populatia are in vedere apelul la serviciile funerare in memoria celui pierdut, pentru ca in acest mod se asigura ca viata apusa este respectata, si, se ilustreaza importanta pe care acea persoana a avut-o in viata participantilor la inmormantare. Programele si pachete de servicii funerare pot contine mai multe elemente de la pregatirea scrierii omagiului, la necrologul cuiva, la alegerea muzicii speciale pentru ultimul drum, insa si scripturile si slujbele de amintire de dupa. Fotografiile ceramice, crucile din marmura sau acele cruci granit ideale achizitionate si din mediul online de pe adresa cavouri.ro amintesc de o mare emotie din viata celui decedat transpusa in gandurile celor prezenti, pentru ca ofera o memorie de lunga durata pentru orice persoana.

 „Inchiderea vietii unei persoane ne-a indemnat sa ne pliem pe piata nationala si sa furnizam servicii funerare de 18 ani clientilor, in masura in care sa ajungem si in alte localitati din tara, nu doar in Municipiul Constanta. De aceea, le punem la dispozitia clientilor nostri transporturi gratuite pentru sicriele achizitionate, dar si pentru acele cruci marmura sau cruci de granit care vor sta marturie unui apus al vietii. Pe langa acestea, am reusit sa construim servicii puternice pe care se pot baza clientii-membri ai familiei, care dispun de un talon de pensie de urmas, de un salariu minim pe economie sau de cei care dispun de o suma mai mare de resurse. Acoperim toate nevoile incat ai nostri clienti sa urmeze traditiile si ritualurile unei inmormantari decente.” – argumenteaza pentru mediul online administratorul companiei de articole funerare Progress Consulting S.A..

Avantajele oferite de Progress Consulting in cazul unui plan funerar

Motivul care sta la baza personalizarii serviciilor companiei mai sus mentionate este unul destul de binecunoscut: fiecare persoana este unica, la fel cum si drumul sau in viata este reliefat, ceea ce face ca apropiatii sa opteze pentru o inmormantare diferita. In aceasta stricta abordare, serviciile oferite de administratorii site-ului online cavouri.ro se refera la stabilirea unui plan funerar al defunctului. Avantajele de a apela la un astfel de serviciu sunt multiple, in masura in care planul de inmormantare este realizat in conformitate cu cerintele clientilor, axandu-se pe un buget stabilit si pus la dispozitie de cei din urma.

De altfel, mai presus de toate se doreste si indeplinirea nevoii de suport in momentul pierderii unei persoane dragi, avantaj urmat de plata in rate dupa schita planului funerar. Alaturi de acestea, se ofera si o garantie de pana la 5 ani a produselor, chiar si in cazul in care nu a fost achitat nici un avans. De la sicrie de lux, la aranjamente florale, la transport funerar si pana la sprijin in casa mortuara, clientii pot sa isi regaseasca increderea in serviciile oferite de Progress Consulting S.A., oferind nu doar incredere si consiliere, ci o multime de servicii optime, cu o garantie a satisfactiei de 100%.