Servicii de transport profesionale oferite de Nicktrans

BUCURESTI - 28 ianuarie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Logistica/Transport

In ziua de astazi, firmele de transport al persoanelor par sa aiba un real succes datorita migrarii in masa considerabila a cetatenilor romani. Nicktrans este o firma de transport de persoane foarte cunoscuta in Suceava, firma infiintata in anul 2004 si are ca obiectiv principal de activitate transportul international de persoane si turism. Nicktrans dispune de patru autocare Mercedes, clasificate la 2, respective 3 stele, precum si patru microbuze clasate la o stea, cu sisteme de incalzire independente.

Servicii de transport profesionale oferite de Nicktrans

 

In ziua de astazi, firmele de transport al persoanelor par sa aiba un real succes datorita migrarii in masa considerabila a cetatenilor romani. Nicktrans este o firma de transport de persoane foarte cunoscuta in Suceava, firma  infiintata in anul 2004 si are ca obiectiv principal de activitate transportul international de persoane si turism. Nicktrans dispune de patru autocare Mercedes, clasificate la 2, respective 3 stele, precum si patru microbuze clasate la o stea, cu sisteme de incalzire independente.

Dotarile dispuse de catre Nicktrans

Avand in vedere ca exista foarte multe firme transport persoane international, Nicktrans reuseste sa se claseze in topul lor multumita dotarilor de care dispun autocarele. Astfel, atat autocarele clasificate cu 2 stele, cat si cele cu 3 stele ofera conditii excelente de calatorie, diferenta dintre ele facandu-se datorita cotierelor de pe partea stanga si partea dreapta a autocarului. In aceeasi masura, masinile dispun de aer conditionat, instalatie audio-video, DVD, toaleta, bucatarie, dar si sisteme de incalzire independente, ceea ce transforma calatoria intr-o adevarata placere.

Nicktrans pune la dispozitie o serie variata de servicii aferente unei calatorii lipsite de griji. Astfel, calatorind cu Nicktrans se pune la indemana calatorilor rezervarile biletelor pentru autocar, rezervari ale biletelor pentru avion, asigurari medicale pentru calatorii in strainatate, informatii turistice, dar si comercializarea de produse turistice precum:  sejurul pe litoral, sejurul pentru statiunile montane, tratamente balneo-medicale, tururi si circuite, excursii scurte.

Nicktrans asigura trasee saptamanale cu destinatii spre Spania, Portugalia, Anglia, Ungaria, Italia, Franta, Germania sau Belgia, insa doritorii pot inchiria o masina pentru un traseu special destinat turistilor.

Conditiile de transport premium la Nicktrans

Nicktrans ofera si o serie de informatii pentru persoanele care nu au mai calatorit in afara teritoriului romanesc. Astfel, pretul biletului include transportul numai pentru tur si se aplica la plecare. Nu trebuie sa se mixeze pe achitarea biletului inainte de plecare sau pe asumarea riscului de a pierde bani, in ruma anularii calatoriei. De asemenea, pasagerul trebuie sa se incadreze la maximum 40 de kg per bagaj per calator. In cazul in care se realizeaza depasirea greutatii se va plati o diferenta echitabila.

Coletele pentru tur se pot expedia in limita spatiului disponibil din masini si al traseelor acestora. Astfel, se garanteaza ca fiecare bagaj si colet va ajunge in maxima siguranta la destinatia dorita sau ceruta de catre client. In aceeasi masura, trebuie sa se cunoasca de catre calatori si clienti faptul ca transportatorul nu isi asuma nicio raspundere in ceea ce priveste veridicitatea documentelor de trecere a frontierei, dar nici asupra continutului sau a cantitatii bagajelor calatorilor, inclusiv raspunderea vamala. De aceea, calatorii sunt obligati sa respecte legislatia in vigoare.

Nicktrans ofera plecari saptamanale, in fiecare zi de joi, respectiv vineri, din Suceava. Aceste curse sunt la o linie regulata, asa ca plecarea nu poate fi amanata sau intarziata din cauza neprezentarii sau diferentelor de timp ale calatorilor.

In urma experientei si a sutelor de calatori multumiti, Nicktrans este declarata una dintre cele mai sigure firme de transport international de persoane din Romania. De-a lungul experientei, calatorii au fost mereu multumiti de modalitatea de transportare a pasagerilor, dar si a coletelor sau bagajelor.

 

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/e-advertising/servicii-de-transport-profesionale-oferite-de-nicktrans