Shopbuilder te ajuta sa-ti modelezi corpul

BUCURESTI - 17 februarie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Sport

In zilele noastre foarte putini mai gasesc timp sa se ocupe si de corp, de sanatatea acestuia, ignora sau nu gasesc timp pentru o alimentatie sanatoasa si echilibrata, exercitii fizice suficiente si chiar si odihna. Adesea ne regasim frustrati in cazul in care se doreste o remodelare a corpului si rezultatele intarzie sa apara.

Shop Builder

Shop Builder

 In zilele noastre foarte putini mai gasesc timp sa se ocupe si de corp, de sanatatea acestuia, ignora sau nu gasesc timp pentru o alimentatie sanatoasa si echilibrata, exercitii fizice suficiente si chiar si odihna. Adesea ne regasim frustrati in cazul in care se doreste o remodelare a corpului si rezultatele intarzie sa apara.

Chiar si culturisti sau entuziasti ai fitness-ului, care incearca sa isi creasca masa musculara sau sa scape de cateva kilograme in plus, de grasimea nedorita, au adesea intarzieri in atingerea obiectivelor. Alimentatia joaca aici un rol foarte important, intrucat atentia si timpul acordate unei alimentatii corecte si sanatoase sunt tot mai scazute. Intervin aici suplimentele nutritive, care isi indeplinesc exact scopul sugerat si din denumire: suplinesc acea carenta de vitamine, proteine, minerale si alte substante din mesele incomplete sau ratate.

Magazinul online Shopbuilder vine in sprijinul tuturor in acest caz, oferind o gama larga de suplimente constand in vitamine si multivitamine, ajutoare pentru arderea grasimilor, produse proteice, ajutoare pentru cresterea masei musculare, carbohidrati, produse bio, creatina, aminoacizi si chiar extracte din plante medicinale.

Exista o ordine a prioritatilor suplimentelor nutritive, conforma cu nevoile fiecaruia, indiferent ca se doreste cresterea masei musculare, scaderea in greutate sau mentinerea tonusului si a formei corporale. Proteinele reprezinta in acest caz suplimentul cel mai important, dupa cum spun si specialistii de la Shopbuilder, insa mai sunt necesare insa si multivitamine, ulei de peste, creatina, diverse formule pre-antrenament si nu in ultimul rand aminoacizi.

In acest fel Shopbuilder ofera un ajutor celor ce doresc sa isi remodeleze corpul, din punct de vedere al alimentatiei si suplimentelor. Obtinerea si mentinerea greutatii ideale nu tine insa doar de alimentatie, fiind necesare si exercitii fizice adecvate. Si in acest caz se pot gasi pe magazinul online Shopbuilder produse si aparate pentru culturism si fitness, de la gantere si greutati pana la diverse benzi de alergare, biciclete statice, steppere si alte accesorii necesare pentru antrenamente.

Miscarea poate fi facuta in forme multiple, fie intr-o sala de antrenamente, o sala de fitness, in aer liber sau chiar prin inscrierea la cursuri de dans sau arte martiale. In acest caz gama de produse Shopbuilder vine cu o oferta bogata in ceea ce priveste imbracamintea si echipamentele pentru arte martiale, sporturi de contact, dar si echipamente de protectie precum aparatori pentru articulatii si alte accesorii.

Gama larga de produse oferite de Shopbuilder vine disponibila prin colaborarea cu producatori renumiti, produsele oferite respectand standardele de calitate si fiind de un real ajutor celor ce doresc sa isi remodeleze corpul. Dupa cum recomanda si specialistii de aici, exista trei lucruri de care trebuie tinut cont in momentul in care se doreste fie cresterea masei musculare, fie scaderea sau mentinerea greutatii: antrenamentele, dieta si stilul de viata.

Prin produsele oferite de Shopbuilder se aduc ajutoare atat in ceea ce priveste exercitiul si antrenamentele fizice, cat si in ceea ce priveste suplimentarea nutritiva. Odata ce exista acea hotarare si se indeplinesc primele doua din cele trei enumerate – dieta corespunzatoare si antrenamentele fizice – automat se va schimba si stilul de viata in unul sanatos si se va putea ajunge mult mai usor la forma corpului dorita.