Siguranţa tabloului electric recomandată de Divers Market

BUCURESTI - 17 noiembrie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

De mulţi ani de zile se pune întrebarea de ce este important un panou electric, iar în unele cazuri o furtună, o până de curent sau un alt dezastru natural poate răspunde la această întrebare. Un panou electric este necesar pentru a reporni alimentarea cu energie electrică a întregii case şi este acea componentă electrică care distribuie curenţi de energie electrică în diferite camere la diverse echipamente din locuinţă.

www.diversmarket.ro

www.diversmarket.ro

Divers Market este magazinul online cu cele mai multe produse electrice, dispozitive de iluminat, prize, întrerupătoare, cabluri şi multe altele la cele mai rentabile preţuri, care vine lunar cu cele mai bune oferte de pe piaţă în domeniul electric. Ofertele variate şi promoţiile se pot analiza şi accesând online magazinul instalaţiilor electrice, recomandat de cei mai mulţi profesionişti. Astfel, DiversMarket oferă sfaturi utile privind şi montarea tabloului electric.

Sfaturi pentru siguranţa tabloului electric

Panoul electric are capacitatea de a ajunge la întrerupătorul de circuit electric şi înseamnă o mare diferenţă între viaţă şi moarte. Tabloul electric este de obicei situat în subsoluri, în zone ascunse sau departe de casă. Dacă se deschide uşa unui asemenea panou, se obţine acces la toate întrerupătoarele din circuit, precum şi la siguranţa casei. De obicei, un tablou electric este pentru întreaga locuinţă, însă sunt şi unele completări aduse la acesta, date de remodelare sau ajustare a locuinţei şi a gospodăriei, existând de altfel sub-panouri suplimentare pentru o mai bună funcţionare a echipamentelor. Deoarece toate întrerupătoarele de circuit se află în aici, acest panou electric este denumit şi cutia de întrerupător. Aranjarea în casetă a panoului electric predispune ca întrerupătoarele să fie stivuite şi aranjate precum o pârghie, cu buton de închidere - deschidere, pentru a controla fiecare mişcare.

Divers Market este lider în furnizarea de echipamente de siguranţă pentru casă şi anexe, ceea ce face ca achiziţionarea unui panou electric din magazinul bine cunoscut să prezinte în primul rând elemente de siguranţă, şi mai apoi o bună continuitate a sistemului electric. Cele mai multe tablouri electrice sunt sigure, oferă protecţie în caz de suprasarcină, chiar şi atunci când vor fi fulgere puternice. Siguranţa primează în casă, de aceea este recomandat ca în materie de dispozitive electrice să fie instalate prize, întrerupătoare sau panouri electrice achiziţionate de la Divers Market.

Specialist in instalaţii electrice: Divers Market

Lider în materiale electrice şi corpuri de iluminat , Divers Market este soluţia ideală şi atunci când vine vorba de montarea prizelor şi a întrerupătoarelor care alimentează echipamentele electrice şi electrocasnicele. În plus, pe lângă toate întrerupătoarele pentru circuitele individuale din casă, trebuie să existe şi un asemenea dispozitiv principal, care menţine controlul puterii curentului electric din casă. La fel ca şi alte întrerupătoare de circuit achiziţionate din magazinul online diversmarket.ro, tabloul electric trebuie să ofere un buton de poziţie închis - deschis. În cazul în care acest buton de siguranţă nu se află în tabloul electric, poate fi situat într-un sub-panou separat într-o alte parte sigură a casei.

În anumite locuinţe, specialiştii în instalaţii electrice, cum sunt şi cei de la Divers Market, pot sugera o cutie de siguranţă pentru tabloul electric, cu un sistem de montare simplu, doar cu un şurub de închidere, pentru a menţine casa în siguranţă şi nu a atinge panoul fără acordul unui electrician. În cazul în care se doreşte verificarea tabloului electric principal, aflat sub carcasa de protecţie, este cazul să se cheme un specialist, care poate adăuga sau înlocui un circuit electric care funcţionează prost. În acest caz, întregul sistem de alimentare cu energie electrică trebuie să fie închis.