Sisteme de ventilatie profesionale oferite de Pro-Vent

BUCURESTI - 28 ianuarie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Pentru cresterea gradului de confort, pentru eficientizarea proceselor de munca si nu numai, se impune o ventilatie corecta in orice incinta sau incapere. Fara a avea un sistem de ventilatie corespunzator nu mai putem resimti confortul propriei locuinte, la fel cum munca nu se poate desfasura in conditii improprii, in incaperi insuficient ventilate. Pentru oricare din aceste situatii, Pro-Vent ofera solutii complete si complexe.

www.pro-vent.ro

www.pro-vent.ro

Misiuni de ventilatie si climatizare, indeplinite cu Pro-Vent

          Aerul viciat, poluarea si prezenta anumitor gaze nocive in spatii de lucru reprezinta principalele cauze pentru care sunt necesare sisteme de ventilatie performante si eficiente. Lider in materie de echipamente si sisteme de ventilatie si climatizare, Pro-Vent ofera o gama variata de solutii, de la ventilatoare de uz casnic pana la ventilatoare industriale.

            Clasicele ventilatoare casnice reusesc sa rezolve in mod eficient problema aerului viciat din orice locuinta. Pentru a pastra o aceeasi temperatura, chiar si in conditiile in care ferestrele si usile sunt deschise, la aceleasi locuinte pot fi montate perdele de aer – intr-un mod similar celor instalate la intrarile in supermarket-uri. Tubulatura, grilele si diversele tipuri de accesorii electrice nu lipsesc din oferta, Pro-Vent oferind astfel sisteme complete.

            Trecand de la nivel casnic la sectoare de o mai mare amploare, Pro-Vent extinde gama de sisteme si instalatii de ventilatie, prin ventilatoare de capacitate mare. In lista se inscriu astfel ventilatoarele axiale, potrivite atat pentru sistemele de ventilatie prin tubulatura, cat si ca o varianta alternativa, in cazul inexistentei acestora; exista astfel posibilitatea instalarii de ventilatoare axiale de perete, acolo unde circumstantele nu permit altfel de rezolvari a problemelor poluarii sau aerului viciat.

            Unele situatii impun alte masuri decat instalarea ventilatoarelor axiale sau de tubulatura. Gama Pro-Vent include astfel si modele de ventilator centrifugal, potrivite pentru aplicatii de nivel industrial, in hale de productie de suprafete mari si chiar in spatii comerciale. Alaturi de toate aceste solutii, mai pot fi enumerate si ventilatoarele de acoperis, regasite ca optiuni pentru ventilatie atat la sistemele cu tubulatura, cat si in alte diverse cazuri.

            Criterii de alegere a solutiilor de ventilatie Pro-Vent

          Desi exista numerosi factori de care se tine cont atunci cand se alege un sistem de ventilatie sau unul de climatizare, de la pret pana la necesarul de debit de aer, de la parametri de functionare specifici pana la posibilitati de montare si intretinere, principalul factor ramane unul singur: mediul in care ventilatoarele si sistemele vor functiona zilnic.

            In sectorul industrial, cu precadere, exista medii potential corozive, cu un nivel ridicat al umiditatii sau prafului, ce impun masuri de protectie suplimentare a intregii tehnici utilizate. Ventilatoarele si sistemele de ventilatie nu fac exceptie de la regula, astfel Pro-Vent ofera si in acest caz o gama variata de ventilatoare anti-explozive sau carcasate, cu protectii la temperaturi ridicate sau alte conditii deosebite.

            Calitatea oferita de fiecare data, experienta in domeniu si profesionalismul oferit de fiecare solutie in parte recomanda astfel solutiile oferite de Pro-Vent pentru orice sector de activitate. Raportul calitate-pret-performante este de fiecare data unul optim, iar competitivitatea si eficienta sunt astfel garantate de fiecare data.