Societatea civila de avocati Haratau si Asociatii se dedica 100% rezolvarii celor mai dificile cazuri de drept penal

BUCURESTI - 23 februarie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Toti suntem egali in fata legii. Un avocat bun insa este cel care face diferenta

Societatea civila de avocati Haratau si Asociatii se dedica 100% rezolvarii celor mai dificile cazuri de drept penal

Mii de cautari se fac pe internet zi de zi legate de firmele de avocatura ce ar putea duce la solutionarea unor cazuri dintre cele mai dificile, doar in Romania. Insa, rezultatele oferite in motoarele de cautare nu sunt mereu concludente si nu orice firma de avocati specializati in drept penal este si demna de a fi contactata si angajata pentru o anumita problema. Insa, atunci cand Google ofera in rezultatele primelor pagini “societate civila de avocati Haratau si asociatii” din Bucuresti, atunci datele problemei sunt altele.

Echipa de avocati experti in drept penal Haratau si Asociatii este constituita din Lamya Haratau, avocat asociat coordonator, Petru Haratau, avocat asociat, Traian Dima, consultant stiintific si Ciprian Botezatu, avocat paralegal.

Avocatii apararii gasesc cele mai potrivite si satisfacatoare solutionari pentru un caz complex si incurcat

Aceasta are multi ani de munca si cazuri la activ, oferind in majoritatea cazurilor solutionare rapida si profesionala la probleme dintre cele mai diverse. Specialistii avocati de la Haratau si Asociatii se dedica 100% rezolvarii celor mai complexe cazuri ale clientilor din Romania. Aceasta firma de avocatura din Bucuresti asigura consiliere juridica, si confera garantia dreptului la aparare si la libertate conform cu legile in vigoare care protejeaza acest lucru.

Profesionalismul si dedicarea cu care oamenii legii se implica in cazurile luate in evidenta sunt atuurile cele mai mari ale societatii civile de avocati Haratau si Asociatii. Acesti avocati cu minti stralucite si cu o gandire la rece nu se lasa intimidati de problematicile unui caz aparte ce tine de dreptul penal, ci lucreaza in continuare cu cele mai bune baze de date, cunostinte si abilitati pentru construirea de cazuri solide care sa convinga juratii si judecatorul.

Pentru apararea intereselor, imaginii si libertatilor unei persoane, expertii de la Haratau si Asociatii privesc si despica toate informatiile si amanuntele dintr-un dosar din cele mai diferite unghiuri. In acest fel, cu o minte limpede si cu cele mai bune observatii si legi aferente, avocatii apararii gasesc cele mai potrivite si satisfacatoare solutionari pentru un caz complex si incurcat.

Pentru intelegerea dreptului penal si a ceea ce include apararea oferita de expertii Haratau si Asociatii, trebuie cunoscut faptul ca aceasta societate civila de avocati din Bucuresti are in vedere diferite arii de practica. Asadar, de la tipuri variate de infractiuni privind regimul drogurilor, la infractiuni economice, infractiuni contra persoanei sau infractiuni de coruptie si de serviciu, si pana la accidente rutiere, cazuri de malpraxis, dar si infractiuni contra familiei si contra patrimoniului, toate aceste delicte pot fi acoperite cu succes de avocatii Haratau si Asociatii.

Clientii trecuti si actuali ai societatii civile de avocatura Haratau si Asociatii nu sunt numai persoane fizice, si sunt si persoane juridice. Ceea ce este atat de convenabil pentru cei interesati de aceasta firma de avocatura din capitala consta in faptul ca se ofera si reprezentare in ceea ce priveste felurite aspecte din dreptul penal. Sucesul unui caz tine de seriozitate, dedicare, documentare, dar mai ales de acel avocat sau acei avocati care cunosc legea ca pe buzunarul lor si o aplica in cele mai convingatoare moduri pentru a asigura libertatea clientului.

In acest caz, aceasta societate civila de avocati Haratau si Asociatii nu da gres in dosarele sale iar deviza “Toti suntem egali in fata legii. Un avocat bun insa este cel care face diferenta” descrie cat se poate de bine activitatea firmei si succesul pe care il are in randul celor reprezentati la tribunal. 

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/e-advertising/societatea-civila-de-avocati-haratau-si-asociatii-se-dedica-100-rezolvarii-celor-mai-dificile-cazuri-de-drept-penal