SpaInstal ofera rasfat cu fiecare cabina de dus

BUCURESTI - 21 august 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Constructii

Practicul situatiei de a alege o cabina de dus face ca fiecare utilizator sa devina pretentios cand vine vorba de modul in care aceasta arata si de dotarile sale.

SpaInstal Romania

SpaInstal Romania

De vreme ce spatiul este unul limitat asta nu inseamna ca trebuie sa faci un compromis. Asa ca, in variante moderne, SpaInstal ofera o gama de cabine de dus ce vin cu rasfat la fiecare pas.

Distinctive pe piata in clasa lor de produse cabinele de dus de la SpaInstal se doresc a fi unice. Asta pentru ca marele avantaj este acela de a avea dotari de inalta clasa. Descoperi aici ca o  cabina de dus nu este numai utila, functionala in stilul clasic pe care il cunoaste toata lumea. Aici totul merge la un alt nivel, la un alt standard. Asadar, cabina de dus devine locul in care te regasesti, te reculegi si iti dedici cateva momente tie, in stil practic fiind si o terapie de relaxare.

Pare greu de crezut ca o cabina de dus poate fi multifunctionala si tocmai de aceea SpaInstal se claseaza pe o treapta superioara pe nisa sa. Asta pentru ca ceea ce ofera este un stil original, un design aparte si cu dotari complexe. O cabina de dus de orice fel este aleasa include si conectare la telefon sau la CD. In timp ce faci dus te poti delecta cu muzica favorita, poti raspune la telefon fara sa iti intrerupi siesta. Mai mult decat atat, cabinele de dus includ si un scaun, din spuma poliuretanica, confortabil si practic.

Ce pare si mai interesat la cabinele de dus de la SpaInstal este partea de terapie la propriu. Intr-un cadru intim fara doar si poate, cu lumini ce deservesc si in scopuri decorative si stilistice si nu numai necesare poti avea parte si de o baie de aburi. Beneficiile acesteia sunt bine cunoscute si poti avea parte de ele numai intr-un mediu potrivit caci invazia de aburi trebuie controlata.

Si de la inceput la final orice detaliu este in favoarea celui care va utiliza o astfel de cabina de dus. Curatarea ei se va face in mod automat cu ajutorul ozonului, o igienizare ce se face regulat fara efort. Dispun de ventilatoare si uneori si de avertizari cand apa din cadita depaseste o limita. Practic te ajuta sa iti usurezi munca si sa nu tii cont de nimic cu exceptia modului in care te simti.

Poti avea parte si de masaj la nivelul talpilor, al spatelui, te poti delecta cu cromoterapia si parca ai pasit intr-o alta lume. La un asa rasfat este cert ca pretentiile de la sine in primul rand sunt mari. Insa avem nevoie de astfel de metode de relaxare in lumea moderna. In numele conceptului de stres pe care il cunoastem din ce in ce mai des si mai mult SpaInstal se dedica clientilor sai, in ideea de a oferi mai mult dotari ale bailor, cabine de dus necesare igienii zilnice.