Stiai de ce tigarile electronice sunt mai bune pentru sanatate decat consumul de tutun?

BUCURESTI - 26 mai 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Fumatul a inconjurat lumea sociala mai mult decat ne putem noi imagina. Fumatul este folosit ca un simbol al statutului si al puterii, mai ales in cercurile sociale, pentru a delimita nivelul de trai si pentru a oferi un moment de relaxare atunci cand totul pare ca se agita in jur. Magazinul online fumezi.com vine in ajutorul celor care vor sa imbratiseze un stil de viata modern, prin oferirea unor produse sigure, de la tigari electronice, baterii pentru brichete electronice, foite pentru a rula tigarile sau aparate de rulat tigari, in ideea ca ceea ce consuma omul cu mana sa este mult mai sigur.

Stiai de ce tigarile electronice sunt mai bune pentru sanatate decat consumul de tutun?

Filmele au aratat intodeauna protagonisti care fumeaza tigari sau trabucuri de calitate, in timp ce acestia discuta sau rezolva chestiuni ce tin de securitate, aparare sau conducerea statului. Chiar si in viata reala, daca intrebam un fumator care este scopul pentru care achizitioneaza tigari electronice, ne va spune ca obiceiul fumatului il ajuta sa isi faca ordine in ganduri si sa se calmeze.

Cu toate acestea, un non – fumator nu va imbratisa cu usurinta ideea ca acest viciu se petrece doar in mintea cuiva. Si totusi, care este parerea buna si cea gresita despre fumat?

Stii care sunt beneficiile pentru sanatate ale consumului de tigari electronice?

Cei care numara fumatul ca pe un rau social nu vor imbratisa niciodata consumul de tigari electronice, pentru ca isi vor impune singuri o restrictie cu privire la sanatatea lor, dar si pentru a salva imaginea de ansamblu a persoanei. Contrar, pasionatii de tigari electronice cunosc efectele asupra sanatatii, dar totusi aleg sa fumeze, considerand ca fumatul are si o serie de beneficii pentru sanatate.

Un studiu recent a aratat ca interzicerea fumatului in locurile publice sau la locul de munca duce la cazuri mai mici de decese si la spitalizari, tocmai pentru ca tigarile electronice nu au acelasi compus chimic si daunator precum tigarile normale, confectionate din concentratii mari de tutun.

Mai apoi, politica adoptata pentru fumatorii pasivi, care inhaleaza fumul tigaretelor spune ca toti participantii pot respira aceeasi substanta, fara a avea probleme de sanatate. Acest lucru nu face decat sa aduca argumente pro la consumul de tigari electronice. Cel mai adesea, riscurile de sanatate sunt legate de consumul tigaretelor din tutun, nu din lichid special pentru astfel de tigari.

Despre drepturile personale de sanatate si consumul de tigari electronice

Interzicerea fumatului este impotriva dreptului „libertatea de a alege”. Acest lucru nu face decat sa ii incurajeze pe oameni sa opteze pentru ceea ce le este bine, ceea ce le creeaza o stare de liniste si ii relaxeaza. Cu alte cuvinte, oamenii au libertatea de a face ce doresc, de a consuma de doresc, atat timp cat nu ii ranesc pe cei din jur.

Mai apoi, fumatul in spatiile publice a fost interzis, iar fumatorilor li s-au creat locuri special amenajate pentru exercitarea dorintei de a consuma tutun si tigari electronice. Si, comparativ cu alte substante mult mai periculoase decat tigarile electronice, precum alcoolul sau drogurile, fiecare se afla in deplinatatea facultatilor mintale de a decide ce vrea sa consume, ce il alina sau de a consuma ceea ce considera ca este un ritual pentru propriul organism.

Pentru a sustine drepturile omului care fumeaza, magazinul online fumezi.com aduce in atentia consumatorilor o varietate de produse electronice, aparate si arome de tigari, pentru a se asigura ca fiecare isi va gasi alinarea si confortul prin achizitionarea acestora. Site-ul este si un mod de a oferi cadouri pentru cei care sunt consumatori de tigari electronice, dar si pentru cei care vaneaza promotiile pentru astfel de produse, menite sa le sustina obiceiurile, departe de griji si probleme.

 

Achizitioneaza tigari electronice la cele mai mici preturi, online, de pe: fumezi.com