Studio Blitz aduce cu sine ecoul fiecarei nunti

BUCURESTI - 21 ianuarie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment

Ecourile de nunta par sa bata la usa pentru orice activitate a cuplului si de altfel, se preconizeaza o mare agitatie pentru pregatirea si organizarea unui eveniment „ca la carte”. In acest fapt, Studio Blitz vine cu cea mai noua oferta de pe piata si prezinta cele mai profesionale servicii care privesc organizarea unei nunti, filmare, fotografiere si implicit crearea de momente placute pentru intreaga sala de invitati.

www.studioblitz.ro

www.studioblitz.ro

Fie ca se vorbeste despre o nunta in plina iarna, fie despre o nunta in luna cea mai verde a anului, aceasta trebuie sa fie cea mai fascinanta zi din viata mirilor. Toata lumea se bucura atunci cand, la o nunta, organizarea este eficienta, placuta, si de altfel, implica multe clipe de fericire si iubire, incat obtinerea unei nunti ca in basme sa fie insotita de repetitii de nunta, aranjamente florale, liste de invitati, furnizori si plati in avans pentru muzicanti, fotografi sau meniuri sofisticate.

Decorul joaca un rol decisiv in obtinerea celor mai bune imagini de la o nunta si implicit acesta trebuie sa fie unic, creat de profesionisti, dupa ideile bine stabilite ale mirilor. Cu ajutorul decorului, atat un cameraman nunta , cat si un videograf de nunta poate surprinde cele mai spectaculoase imagini ale evenimentului, iar Studio Blitz se poate bucura de aportul pe care il aduce de fiecare data evenimentului prin oferirea de servicii exceptionale, la cele mai atractive tarife.

Dupa ce s-a stabilit data nunti, usurinta de a obtine o planificare perfecta va depinde doar de miri si de alegerile pe care acestia le fac. Pentru cele mai placute invitatii de nunta se merge pe o tema anume, pe culori, pe elemente care leaga cuplul si de altfel pe hartii de calitate. Indiferent de doleantele altora, mirii trebuie sa opteze pentru un font potrivit, pentru un text ales cu grija, pentru modul in care isi exprima juramintele, si pentru modul in care isi salveaza data nuntii ca fiind cea mai importanta parte din viata lor. Alegerea unui cameraman de nunta este un alt moment pe care mirii trebuie sa il organizeze cu tact, pentru ca cel care va transpune ziua cea mare in imagini si videoclipuri trebuie sa fie calificat, profesionist si trebuie sa inteleaga cel mai bine ideile mirilor.

Testimonialele clientilor Studio Blitz

Studio Blitz asigura pentru fiecare nunta o filmare de vis, o filmare indeplinita cu mult drag si ofera servicii de videografie si fotografie la preturi avantajoase. Pentru cei care inca nu au gasit persoana care sa le indeplineasca cerintele in materie de filmare pentru nunta pot sa apeleze cu incredere la un cameraman nunta care poate oferi filmari pentru cununia civila, pentru cununia religioasa, dar si filmari in nuante de vintage sau de antic, in functie de tematica nuntii.

Testimonialele clientilor Studio Blitz au reflectat adevarata valoare a intregului studio de filmari de nunti si evenimente placute, reusind sa creeze cele mai reusite filmari ale intregului moment, de la pregatirea miresei, la cununia civila si finalizand cu dansul mirilor si servirea tortului. Drept marturie pentru servicii profesioniste oferite de un cameraman nunta, Studio Blitz promite si anul acesta oferte de pret uimitoare, cu recomandari din partea mirilor, dar si cu o multime de servicii de consultanta privind furnizarea celor mai bune momente si fotografii, care vor dainui o viata.