StudioBlitz ofera filmari speciale pentru nunti

BUCURESTI - 5 ianuarie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment

Industria fotografiei si a filmarilor a trecut printr-o revolutie in ultimii 5-10 ani de zile, astfel ca introducerea de aparate foto digitale, a telefoanelor inteligente cu camere foto excelente, camere de fotografiat profesionale si drone, a dat nastere la o serie masiva de oportunitati. Este clar ca industria fotografica si cea a filmarilor a reusit sa lanseze un nou domeniu de munca, care astazi este extrem de competitiv. Iar, pentru ca acest sector este unul care prinde o amploare din ce in ce mai mare in Romania, profesionistii de la firma StudioBlitz reusesc sa puna pe primul loc creativitatea, oferind clientilor servicii de cea mai buna calitate.

studioblitz.ro

studioblitz.ro

Numarul de cereri din domeniul filmarilor este in continua crestere in Romania, cei mai multi oameni dorind sa pastreze o amintire vie a celor mai frumoase momente din viata lor. Astfel, firma StudioBlitz devine un etalon care garanteaza surprinderea celor mai frumoase momente din viata clientilor sai. StudioBlitz este constient de faptul ca ziua nuntii este un moment unic in viata, iar din aceasta cauza doreste sa se alature clientilor sai in aceste clipe speciale, reusind sa ii incante cu cele mai frumoase filmari.

StudioBlitz da viata celor mai frumoase clipe

In prezent, acest sector presupune preluarea de imagini foto si video, insa, pasiunea pentru tehnologie si calitate a facut ca profesionistii de la StudioBlitz sa ofere clientilor sai filmari cu drona, astfel incat intreg momentul sarbatorit sa fie de neuitat. Din dorinta de a aduce zambete pe chipurile clientilor sai, dar si pentru ca multumirea clientului este cel mai de pret lucru pentru ei, Studio Blitz ofera filmare nunti cu drona, care pot transforma o nunta intr-o adevarata capodopera cinematografica.

In Romania exista mai multe studio-uri profesionale care promit servicii bune in ziua nuntii. Insa, comparativ cu aceste firme, StudioBlitz se alatura clientilor sai in cele mai frumoase clipe si suprinde imagini cu drona, pentru ca amintirea sa ramana vie pentru totul restul vietii. De asemenea, in raport cu alte studio-uri, StudioBlitz pune accent pe calitatea serviciilor oferite, astfel incat clientii sa fie multumiti de profesionalismul de care s-a dat dovada pe toata perioada colaborarii.

Filmari de calitate cu StudioBlitz

"Suntem un studio care se ocupa de realizarea si prelucrarea imaginilor de la cel mai important eveniment din viata unui cuplu. Scopul nostru este acela de a ne face clientii fericiti si multumiti de serviciile pe care le oferim. In plus, activitatea noastra se desfasoara la cel mai inalt standard, dar chiar si asa, ne-am dorit tot timpul mai mult de la noi. De aceea, am ales ca serviciile noastre sa fie speciale si net superioare din punct de vedere calitativ, iar pentru ca ne dorim sa imbunatatim acest sector, am ales sa realizam filmari cu drona. Telul nostru este acela de a oferi amintiri vii si clipe magice pentru tinerii casatoriti si nu numai, iar de aceea ne dedicam job-ului pe care il avem"- sustine echipa StudioBlitz.

Eficienta si calitatea serviciilor oferite garanteaza succesul unei nunti perfecte, StudioBlitz fiind alaturi de clientii sai in cele mai frumoase clipe. De asemenea, StudioBlitz dispune de un portofoliu spectaculos, care poate fi analizat pe pagina web www.studioblitz.ro . Tot pe acest site web clientii pot face rezervari si pot alege pachetele cele mai potrivite pentru ei. Pe scurt, StudioBlitz ofera amintiri reale pentru clientii sai.