Succesul sectorului industrial se datoreaza produselor de ventilatie marca Pro Vent

BUCURESTI - 24 februarie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

In momentul de fata fiecare locuinta si spatiu comercial necesita un ajutor in plus, astfel incat fiecare locuitor si proprietar sa poata beneficia de un confort optim, ceea ce face ca mai marii producatori si distribuitori de produse, echipamente si dispozitive tehnice si electronice sa ofere un plus de siguranta in indeplinirea acestor nevoi. Comerciantul Pro Vent vine in sprijinul fiecarui proprietar de imobile si ofera o gama variata de produse de ventilatie si aerisire, pentru vaste sectoare de aplicabilitate, oferind incredere prin raportul calitate-pret.

www.pro-vent.ro

www.pro-vent.ro

Fiecare sector de activitate necesita echipamente si utilaje menite sa usureze indeplinirea sarcinilor, ceea ce face ca Pro Vent sa puna la dispozitie varii accesorii, produse si unelte ideale pentru sectorul agricultural, electronic, industria lemnului, industria chimica, industria plastica sau vopsitorie si prelucrarea sticlei. Gama de produse cuprinde: ventilaroare atex, ventilatoare carcasate, ventilatoare tubulatura, ventilatoare rezistente la foc, ventilatoare clasice, pedele de aer, grile si anemostate, accesorii electrice si ventiloconvectoare.

Perdele de aer pentru uzul industrial de la ProVent

Perdelele de aer definesc acele dispozitive care sunt proiectate aerodinamic in scopul de a asigura o rezistenta puternica a fluxului de aer prin intrari sau deschideri care nu au nicio bariera fizica. O perdea de aer utizata in sectorul industrial isi dovedeste utilitatea prin crearea unui sigiliu in fata usii, cu rol de a preveni afluxul extern de aer, impiedicand formarea curentului de aer la intrarea in incapere.

„In mod similar, perdelele de aer se recunosc si sub denumirea de usi de aer, fiind plasate in mod ideal in partea de sus sau cea laterala a usilor cladirilor comerciale, de tipul restaurantelor, magazinelor sau birourilor. Utilitatea acestora este dovedita de scopul pentru care aceste perdele de aer se instaleaza: mentin aerul cald in interiorul incaperii, ceea ce este foarte important pentru angajati, pentru utilaje, pentru procesele tehnologice si industriale.” – dezvolta pe larg importanta acestor produse comercializate de companie administratorul Professional Vent Systems.

Varietetea de modele de perdele de aer necesare in spatiile de mari dimensiuni previn schimbul de aer rece si cald, in modul eficient, in ideea de a scapa de curentii de aer. Principalul scop de a instala astfel de echipamente il reprezinta siguranta spatiului, indiferent de anotimp, astfel incat, in timpul verii, aceste dispozitive mentin in mod eficient aerului rece in interiorul cladirii, prin prevenirea eliminarii aerului rece la exteriorul cladirii, oferind un mediu confortabil si aerisit.

Produsele Pro Vent se definesc prin raportul performanta-pret

Gama de modele marca Pro Vent se defineste prin rafinament, preturi accesibile si o durata de viata de pana la 10 ani. Seria plus, seria Jet Cassette, seria Jet sau seria Cassette Plus se numara printre acele produse fiabile, oferind beneficiul utilizarii lor in spatii comerciale si industriale. Caracteristicile predominante ale acestor echipamente se delimiteaza de ale altor comercianti axati pe aceasta nisa pentru ca au dubla aspiratie a aerului, au motoare cu 5 optiuni de viteza. Acestea sunt plusate de  materialul din care sunt confectionate, aluminiul de inalta calitate, produse ce dispun de un controller inchis, iar inaltimea pana la care se pot monta este de pana la 3 metri, ideale pentru oricare spatii.

Funizorul de echipamente HVAC, Pro Vent detine optiunea perfecta pentru indeplinirea unui proiect standardizat de constructie, implicand intr-o mare masura nevoile clientilor si ale partenerilor, incat fiecare proiect sa fie sustenabil din toate punctele de vedere. Pe langa gama de produse oferite, echipa Pro Vent ofera si consultatii constructorilor, instalatorilor si clientilor in alegerea celor mai bune produse pentru sectoarele pe care activeaza. Fiecare alegere si indrumare de acest tip este caracterizata de inteligenta, astfel incat si mentenanta sa fie eficienta, cu un consum redus de bani si de timp.

Astfel, comerciantul Professional Vent Systems ce se regaseste si in mediul online la adresa www.pro-vent.ro ofera clientilor un grad ridicat de valoare, confort, satisfactie, produse ideale, dar si servicii de livrare gratuita, axandu-se mereu pe cel mai competitiv raport de performanta-pret de pe piata, pentru fiecare sector deservit cu incredere si profesionalism.