Suplimente nutritive pentru culturisti

BUCURESTI - 19 martie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Fara indoaiala, poti construi o anumita masa musculara doar prin simpla ridicare de greutati si printr-o dieta corecta. Insa pentru a maximiza cu adevarat potentialul de crestere, sunt necesare si anumite suplimente nutritive speciale pentru culturisti. Urmatoarele proteine si suplimente nutritive sunt evidentiate aici tocmai pentru a ajuta pe cei care au un buget mai mic sa decida ce fel de suplimente sa cumpere pentru cresterea masei musculare intr-un ritm mai alert

Logo ShopBuilder

Logo ShopBuilder

Fara indoaiala, poti construi o anumita masa musculara doar prin simpla ridicare de greutati si printr-o dieta corecta. Insa pentru a maximiza cu adevarat potentialul de crestere, sunt necesare si anumite suplimente nutritive speciale pentru culturisti. Urmatoarele proteine si suplimente nutritive  sunt evidentiate aici tocmai pentru a ajuta pe cei care au un buget mai mic sa decida ce fel de suplimente sa cumpere pentru cresterea masei musculare intr-un ritm mai alert.

Daca nu banii sunt problema, atunci suplimentele pentru culturism de pe ShopBuilder .ro sunt exact acele produse pe care trebuie sa ti le achizitionezi si de care trebuie sa profiti de indata. Pentru ca pana la urma, niciodata nu putem avea prea multi muschi. Dintre numarul de suplimente culturism de care are nevoie corpul unei persoane care isi doreste un aspect maret si puternic, face parte si proteina din zer care poate fi regasita sub forma de proteine concentrate, in diverse combinatii.

Zerul se afla in topul listei de suplimente nutritive de la ShopBuilder pentru ca este crucial pentru inaintarea sintezei proteinelor in organism. Zerul este o proteina din lapte care are un nivel foarte inalt de aminoacizi ramificati. De asemenea, proteina din zer se digera rapid si ajunge foarte repede in muschi pentru a se incepe de indata procesul de dezvoltare a masei musculare. Zerul contine de asemenea peptide (mici proteine) care imping fluxul de sange catre muschi. De aceea, se recomanda consumarea proteinei din zer imediat dupa antrenamentele in forta.

O alta proteina din lapte, cazeina, vine imediat dupa proteina din zer. Cazeina a jucat mereu cea de-a doua carte in ceea ce priveste consumul sau de catre culturisti; eset ideala drept gustare inainte de somn datorita faptului ca previne catabolismul in timp ce dormi, prin  golirea inceata si constanta. Cazeina te face de asemenea sa te simti mai putin satul, ceea ce o transforma intr-o gustare grozava pentru cei care doresc sa-si creasca repede masa musculara. Pe ShopBuilder.ro, suplimentul nutritiv pentru culturisti – cazeina – se regaseste in stare pura sau avand anumite arome de fructe sau de ciocolata.

Pentru un efect si mai rapid si mai revigorant se sugereaza chiar ca un shake din proteina din zer. Proteina cazeina luata dupa antrenamentul de la sala de forta creste masa musculara mai bine decat orice proteina administrata de una singura. De asemenea, pe langa aceste doua suplimente nutritive de la ShopBuilder si creativa este la fel de buna pentru dezvoltarea muschilor. Creatina este produsa din trei aminoacizi: arginina, glicina si metionina. Rapoartele si studiile au demonstrat faptul ca barbatii care iau creatina castiga cateva kilograme bune in plus de greutate musculara si isi cresc de asemenea si puterea.

Pe site-ul pentru culturisti, creatina se regaseste sub forma de creatine monohidrate 100%, produse de tip capsule sau tablete, Creative-Alkalyne, fosfat de creatina, creatine efervescente sau diverse tipuri de concentrat de creatina. Acest supliment nutritiv pentru oamenii ce isi doresc mai multa forta creste volumul de energie  din muschi, de care este nevoie pentru a se efectua diverse repetitii la sala de forta. Toate ca toate, insa ShopBuilder.ro reuneste toate aceste produse minunate alimentare si nutritive in diferite forme si la diferite preturi, pe masura beneficiilor asupra aspectului fizic si al fortei.