Tehnic Bazar inarmeaza orice client cu cele mai bune drujbe si ferastraie existente pe piata

BUCURESTI - 4 martie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Activitatile grele necesita si instrumente sau echipamente grele, sigure, cu o tehnologie moderna, ce faciliteaza indeplinirea activitatilor in perfecta siguranta. De aceea, atunci cand vine vorba despre unelte grele, durabile si de calitate, la un pret bun, fiecare trebuie sa achizitioneze garantat unul din cele mai performante instrumente de lucru de la Tehnic Bazar, comerciantul cel mai sigur din Romania.

www.tehnicbazar.ro

www.tehnicbazar.ro

Comenzi online de instrumente sigure la preturi avantajoase

Gama variata de produse disponibila prin comenzi online garanteaza ca fiecare activitate intreprinsa in gospodarie, in mediul agricultural, silvic sau industrial si al constructiilor merita orice imbunatatire, tocmai pentru ca accesoriile, aparatele de sudura, capsatoarele electrice sau ciocanele rotopercutoare sunt definite de siguranta si de calitate inalta.

Acesta este si motivul pentru care administratorul companiei Tehno S.R.L. dezvaluie succesul afacerii de mai bine de 5 ani de zile pe aceasta piata: „Motivul pentru care clientii nostri acorda incredere in noi este unul destul de simplu: le oferim instalatii si echipamente sigure, facile, rezistente in timp, actualizate la sistemul european de sanatate si securitate in munca. De altfel, producatorii nostri sunt cunoscuti la nivel mondial, fiind unii dintre cei care si-au castigat prestigiu de mai bine de cinci decenii.”

Larga gama de produse comercializate de Tehno S.R.L. invita pe fiecare client sa se conformeze cu cererile si ofertele de pe piata si sa mizeze pe utilaje agricole, motocoase, mulgatoare, motocultoare, tractoare de putere mica sau pe ferastraie si masini de frezat la cele mai avantajoase costuri de pe piata.

Programul Bosch start 2016 un proiect de succes

Oferta variata de produse si utilaje regasita si in mediul online poate beneficia de un plus de actualitate prin programul de dezvoltare pe piata nationala Bosch Start 2016, prin care sunt puse in valoare cele mai populare instrumente pentru industrie, agricultura sau silvicultura. Gama de masini de surubat, polizoare unghiulare, masini de gaurit cu percutie sau slefuitoare si aspiratoare unghiulare se regaseste la reduceri de pana la 25% in mediul online.

Posibilitatea de a achizitiona astfel de produse este unica, incat fiecare client sa fie informat cu privire la pretul corect, la capacitatile de lucru ale instrumentelor, puterea de rezistenta, precum si informatiile aditionale ale produsului. Fie ca este vorba despre defrisare, amenajare teritoriu, despre un mediu de lucru pe santier sau despre tunderea unui spatiu verde public, drujbele si motocoasele sunt indicate, oferind posibilitatea setarii vitezei de lucru si implicit a modului de operare.

 Astfel de echipamente comercializate si pe site-ul tehnicbazar.ro pot fi alimentate cu patru surse energetice si anume: sursa electrica, cu acumulator, penumatic sau pe baterie. Oricare dintre aceste instrumente, inclusiv o drujba poate atinge puterea nominala de 2100 W, beneficiind de un cuplu puternic al motorului, ce asigura functionarea eficienta si in conditii mai grele.

Cu privire la gama de drujbe sau de motoferastraie, marcile comercializate Bosch, Efco, Makita sau Skil definesc performanta, aducand in plus nivelul redus de zgomot si de vibratii. O astfel de drujba electrica este ideala pentru domeniul agricultural sau domeniul comunal, siguranta fiind oferita de materialul otel inoxidabil, cumulat cu amortizoarele de cauciuc ale echipamentului. Caracteristicile esentiale ale echipamentelor oferite de Tehnic Bazar ofera un motiv in plus pentru a fi utilizate in conditii de siguranta, in orice mediu de lucru. Cantitatea redusa de vibratii, consumul redus de energie sau de combustibil, manerele usoare, cadrele sustenabile, greutatea optima sunt atuuri care fac ca acestea sa fie ideale pentru uzul profesional sau acasa.