Tentatia zilei - cele mai delicioase torturi regasite numai in gama cofetariei Tic Tac

BUCURESTI - 11 februarie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Schimbarea este ceea ce face ca lumea sa se invarta, mai ales pentru pasionatii de prajituri, dulciuri, produse de patiserie sau oricare astfel de delicii. Formele noi si creative, gusturile si dimensiunile formeaza aceasta evolutie si in principiu aduna din ce in ce mai multi fani ai produselor culinare delicioase, pregatite in bucatarii moderne dupa retete inedite sau traditionale. Cofetaria Tic Tac a dat startul schimbarilor deserturilor, incat acestea au devenit cele mai dorite produse culinare de catre fiecare pofticios, care se bucura de comenzi online si livrari direct la locatia mentionata.

www.cofetictac.ro

www.cofetictac.ro

Cofetaria Tic Tac isi prezinta gama de produse delicioase si in mediul online, dar si fizic in Bucuresti, ceea ce face ca mii de localnici sa ia cu asalt cofetaria cu cele mai inedite modele de torturi, prajituri, tarte sau produse de patiserie, produse care sunt realizate cu drag, din ingrediente naturale 100%. Bunatati pe alese, preturi pe masura, gama variata de produse personalizate pentru evenimente speciale, toate se pot comanda si gusta din galeria cofetariei speciale pentru intreaga familie.

Varietate inainte de toate in Cofetaria Tic Tac

Consumatorii si pofticiosii de dulciuri si-au gasit acum remediul: cofetaria Tic Tac este pe placul fiecaruia, iar gama de modele de torturi pentru nunta este disponibila si pe adresa cofetictac.ro, unde se prezinta compozitii unicate, variate in forme si dimensiuni, cu un aspect simplist sau unul personalizat. Ideal pentru viitorii miri de anul acesta sunt si modelele de torturi etajate, pe rafturi diferite de prezentare sau modelul clasic, al unui tort cu trei etaje, menit sa dezvaluie accentul pus pe cuplu si pe iubirea dintre parteneri.

Tortul de vis pentru o nunta incredibila trebuie sa fie tortul care atrage invitatii spre un deliciu culinar absolut delicios, si mai apoi, trebuie sa ofere gustul, consistenta si naturaletea unui tort gustos, irezistibil. Pentru a realiza toate aceste modele de torturi pentru nunta , cofetarii folosesc ingrediente naturale, de la scortisoara, blat de tort, crema de vanilie, ciocolata, caramel, martipan sau fistic, insa nu se uita nici elementele de decor precum bomboanele, fructele, etajele de frisca, cerealele sau umplutura cu alune de padure glazurate si pudra de migdale.

Tortul de nunta – imaginea unui deliciu culinar autentic

Mirii isi pot alege un tort pentru nunta de vis prezentat in cofetaria Tic Tac sau pot sa mizeze pe un tort personalizat, la comanda, care sa imbine toate elementele delicioase din cuplu: poate este vorba despre florile din ciocolata alba sau neagra, despre eleganta reprezentata prin simplitatea tortului sau poate fi un tort unic compus din mai multe prajituri ornate si asezate pe diverse etajere. Un singur cofetar poate indeplini munca maiestuoasa a unui tort de nunta, incat transpunerea unui peisaj natural, a unei fotografii sa devina mai mult decat o imagine a bunatatii si a deliciului culinar.

Un tort cu totul special poate fi realizat doar de cofetarii Tic Tac care pun pasiune de fiecare data in oferirea clientilor a celor mai inedite modele de torturi pentru nunta, pentru botez sau pentru oricare alte evenimente speciale din viata unui cuplu si a unei familii. Peste 100 de modele de torturi isi asteapta pofticiosii in cofetaria Tic Tac, care, de la an la an aduce noi schimbari, modele si dimensiuni ale produselor realizate cu drag, in mod natural. Inovatia descrie intreaga echipa a cofetariei Tic Tac, care, promite cu entuziasm prajituri coapte, torturi unicat, varietate de placinte si produse de patiserie, care pot avea bijuterii delicioase din crema, stafide, fructe - viata fiecarui desert. De altfel, desertul unei nunti sau al unui botez confera suflet petrecerii, mai ales atunci cand prinde conturul unor personaje speciale pentru sarbatoriti.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/e-advertising/tentatia-zilei-cele-mai-delicioase-torturi-regasite-numai-in-gama-cofetariei-tic-tac