Timpul cu o alta valoare, accesoriile cu un alt stil- ceasurile Casio

BUCURESTI - 12 martie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle

Marele producator de ceasuri Casio isi mareste colectia cu alte si alte stiluri.

Adopta trendurile si le transforma in stil unic, imbratiseaza noul si il pune sub vibratia minutarului si a secundarului unor ceasuri desavarsite. Oferind o noua conotatie a ceea ce inseamna trecerea timpului un ceas Casio ofera valoare, stil si un plus de incredere pentru orice purtator.

Leonardo Da Vinci spunea ca “Timpul este suficient pentru oricine il foloseste” . Depinde insa ce valoare ii dai si cu ce mandrie o faci. Asa cum si trecerea timpului  nu o poti opri ci sa o valorifici ceasul este cel care contorizeaza orele si mai mult decat atat tine loc de amintiri, contureaza un stil si defineste o persoana. Si cand tii la eleganta ta de zi cu zi gama de ceasuri Casio nu este de ignorat. Unii le colectioneaza. Altii le poarta cu mandrie chiar si cand au un singur ceas. Conteaza calitatea acestuia si modul in care te completeaza.

Interesat de stilul sport? Cu un mecanism quart, de un negru patrunzator al cadranului si incadrat de otel inoxidabil Edifice(EF544D1AVDF) este stilul barbatului puternic si sigur pe el. Bratara tip fluture ce se inchide cu butoane te convinge de asta. Inspira un stil aparte, o eleganta abordabila si dincolo de prima impresie ai la pachet totul de o calitate absoluta. Un astfel de ceas il poti potrivi la varii tinute, versatil, pentru seri elegante si sobre insa si pentru o tinuta smart casual.

Si cum ii sta bine unui barbat, complex, sofisticat, ceasul Casio Edifice iti arata si presiunea apei. Rezistent de pana la 100 de metri poti conta pe el cand vei intra in contact cu apa, avand si o contorizare a presiunii in micul cadran inclus.

In aceeasi gama de ceasuri Casio Edifice stilul versatil este imbratisat in stilul ceasului EF544D7AVDF. De data aceasta te delecteaza cu un gri profund al carcasei, cu un cadran luminos si de un alb imaculat. La fel ca si tinuta la care il vei asorta culoarea este cea care aduce un mare plus, impresionand si pentru faptul ca stie cum sa se puna in evidenta. Micile detalii fac diferenta astfel ca intreg cadranul este innobilat de mici sclipiri ale pietrelor ce elegant se disting in design.

Nici stilul Casio Edifice EF547 nu este mai prejos si nu face rabat atat de calitate cat si de design surprinzator. Perfect pentru un barbat plin de energie si vitalitate, pentru omul activ si distins, pedant. Chiar daca de categorie sport eleganta nu se pierde niciodata. Optand pentru acest ceas iti castigi si un plus de atitudine. Doar linia de contur a cadranului este neagra, pentru un contrast deosebit ce sa iasa la lumina asa cum merita. Complex prin definitie acest ceas Casio iti indica in plus data. Rezistent la apa de asemenea pentru a nu te limita cand il vei folosi calitatea sa vine cu fiecare detaliu.

Partea practica la fiecare ceas Casio este ca bratarile acestora se ajusteaza in functie de marimea necesara fiecarui barbat. Cadrane mari si lizibile, cu accente de detalii fie in culori fie in mici cadrane ce se includ, de diferite dimensiuni insa mereu de calitate superioara oricare ceas din aceasta gama merge pe principiul stilului unic. Nu iti arata cifrele ci noteaza totul cu linii, nu se cunfunda in banal ci se doreste modern, atractiv pentru barbati pe masura.

Pentru ca tine cont de ceea ce ofera garantia este una inclusa. Cand faci o astfel de achizitie trebuie sa simti ca merita si pe langa faptul ca te flateaza stilul si te impresioneaza design-ul vei avea parte de un partener de incredere. Cel care sa iti colecteze amintiri, cel care sa ti le formeze, cel care sa iti puna ordine in viata si accent pe fiecare secunda traita. Ceasurile Casio vin cu o completare de stil si cu un pret accesibil. Vin cu atitudine si se impun cu asta. Vin cu o eleganta sublima, demna de un barbat adevarat.