Turistii opteaza pentru cazarea in hotelul Sara’s Sons pentru un confort garantat

BUCURESTI - 21 martie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Baile Herculane defineste o statiune extrem de vizitata de romani si de straini datorita arhitecturii orasului, dar si a apelor termale, bazinelor de apa cu sulf, renumite pentru tratarea diferitelor boli si afectiuni. Gratie faptului ca numarul de turisti se afla intr-o permanenta crestere, si ofertele de cazare sunt mai diversificate si mai accesibile fiecarui vizitator.

Turistii opteaza pentru cazarea in hotelul Sara’s Sons pentru un confort garantat

Din acest motiv, cea mai buna oferta de cazare la Baile Herculane complex turistic Sara’s Sons este preferata de toti cei care ajung pe aceste meleaguri fermecatoare.

                Deoarece turistii vin in aceasta statiune cu scopuri bine definite inca de acasa, ei isi doresc ca in respectivul sejur sa se bucure de apa termala, relaxare, privelisti frumoase, dar si cazari si servicii pe masura care sa ii indemne sa mai paseasca si in alte dati pe aceste meleaguri. Cel mai indragit hotel din zona, Sara’s Sons, este atat de popular in aceast oras datorita preturilor accesibile pe care le are, dar si a serviciilor nemaintalnite prin preajma.

De altfel, insusi managerul societatii SC VIOS 2000 SRL declara in cadrul site-ului pe care il detine, sarassons.ro, faptul ca: „Baile Herculane este una dintre cele mai vechi stațiuni din lume, fiind atestată și recunoscută pentru beneficiile sale inca de pe vremea Imperiului Roman. In spiritul acestei traditii ne dorim a fi destinatia ideala a oricarui turist, in incercarea sa de a se relaxa, odihni sau trata pe meleagurile protejate de legendarul Hercule.”

                Cele mai avantajoase oferte de cazare din Baile Herculane

                Datorita faptului ca acest complex, Sara’s Sons, a fost renovat foarte recent, mai exact chiar in anul 2014, hotelul beneficiaza de cele mai bune servicii din intreaga statiune, astfel ca, toate utilitatile pe care le ofera clientilor sunt cele mai noi si mai moderne. In cadrul complexului exista posibilitatile ca turistii sa fie cazati intr-o camera single, dubla, tripla sau chiar intr-un apartament.

Gama larga de posibilitati atrage numarul impresionant de vizitatori care au ocazia sa isi aleaga locul cazarii dupa bunele preferinte. Toate camerele sunt perfect utilate, astfel ca intregul complex beneficiaza de aer conditionat pentru a asigura confortul garantat, Wifi, Tv Led, minibar si multe altele. De asemenea, fiecare persoana care va fi cazata in acest loc are posibilitatea de a-si alege singura utilitatile de care vrea sa beneficieze de-a lungul perioadei de cazare stabilit.

                Mai mult de atat, datorita faptului ca un concediu presupune relaxare si destindere, hotelul Sara’s Sons pune la dispozitie nenumarate servicii benefice atat pentru fizic, cat si pentru psihic, printre acestea numarandu-se: piscina exterioara in care se pot scalda toti turistii pe timp calduros, o piscina interioara ce va permite rasfatarea vizitatorilor chiar si pe timp de iarna, un restaurant cu o capacitate de 150 de locuri ce serveste cele mai gustoase mancaruri, o sala de fitness perfect utilata in care se pot defasura programe de gimnastica medicala, kinetoterapie si exercitii fizice libere, dar si o baza de tratament. In cadrul acestui spatiu se realizeaza tratamente pentru afectiuni si boli ale sistemului nervos, ale sistemului locomotor, afectiunile oculare, digestive, dar si metabolice si de nutritie.

                Un concediu pe masura presupune adevarate clipe de relaxare, plimbari prin cele mai fermecatoare zone, dar si o cazare ce sa ofere maximum de confort la preturi extreme de avantajoase, doar la complexul cu renume Sara’s Sons.   

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/e-advertising/turistii-opteaza-pentru-cazarea-in-hotelul-sara-s-sons-pentru-un-confort-garantat