Universul cainilor - pentru stapani fericiti si animale ingrijite

BUCURESTI - 5 august 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Un loc in care tot ceea ce inseamna ingrijirea cainilor sa fie la indemana stapanilor, un loc in care se defineste universul celor care au animal de companie este nimeni altul decat PetPal.ro.

Petpal.ro

Petpal.ro

Un pet shop care aduce facilul de a tine cont de ingrijirea canina si felina si nu numai, un pet shop care sa multumeasca in varietatea de oferte PetPal este de fapt nascut din dorinta de ingrijire a animalului de companie.

Pana cand nu treci printr-o situatie de asa natura nu ai cum sa iti dai seama la ce grad de atentie te supune misiunea de a detine un animal de companie. Este o responsabilitate de dincolo de cuvinte, de dincolo de clasicul situatie de a oferi hrana si adapost unui animal de companie.

Daca in trecut un pet shop era vazut ca un moft pentru cei care isi permiteau sa cheltuie bani dintr-o grija exagerata pentru animalul de companie in ultima vreme acest concept s-a dezvoltat pe segmentul de produse specifice unor categorii de animale. Vazut ca o un magazin specializat unde se vor gasi fara doar si poate toate produsele necesare pentru ingrijirea unui animal un pet shop este tinta oricarui stapan. Drumul acestuia se opreste aici cand are nevoie de hrana pentru animal, produse de ingrijire, jucarii si tot felul de detalii menite sa sporeasca gradul de confort al animalului.

Ce vei gasi la PetPal. Un pet shop in adevaratul sens al cuvantului, aici vei intampina in primul rand varietatea tipurilor de hrana. Fie uscata, fie umeda, pentru caine sau pisica aici vei gasi o gama larga de produse. Si parca te si vezi in dificultate cand ai la dispozitie atat de multe sortimente. Din fericire ti se explica totul, ti se prezinta totul, chiar si cel mai mic detaliu va conta astfel ca vei fi ghidat spre cea mai buna optiune.

Tot aici intalnesti si produsele care sa faciliteze la propriu modul in care se  ingrijeste un animal de companie. Dermatitele de sezon si alte probleme cu care se poate confrunta patrupedul inseamna nevoia de produse speciale care sa igienizeze. Periajul este si el un ritual si nu in cele din urma tot felul de jucarii si accesorii sunt menite sa aduca un mare plus in modul in care se realizeaza dresajul.

Orice moment din viata animalului de companie impune o anumita responsabilitate care o data asumata nu are cum sa nu insemne vizite regulate la un pet shop. Descopera online pe PetPal.ro varietatea de brand-uri pentru orice tip de produs, descopera usurinta cu care ai la indemana posibilitatea de a achizitiona toate cele necesare unui trai decent si poate chiar si mai mult  decat atat, cele necesare rasfatului animalului de companie. Si pentru ca optiunile sunt diverse, placerile de asemenea poti fi un detinator de caine, de pisica, de pasari, rozatoare sau chiar pesti insa pentru orice caz aici vei gasi un univers al iubitorilor de animale cu toata gama de ingrijire pentru acestea.