Viitoarele mirese sunt asteptate la targul de nunti al verii

BUCURESTI - 3 mai 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail


In prezent exista diverse moduri in care poate fi abordata sintagma invitatii de nunta, motivul fiind unul destul de simplu si anume, oamenii au nevoi diferite pentru a intelege concepte diferite. Deluxe Cards ofera posibilitatea fiecaruia dintre noi de a alege din gama de produse si oferte ce ne caracterizeaza, prin includerea unor invitatii moderne de nunta, marturii de botez , precum si alte accesorii si produse utile in organizarea unui astfel de eveniment fericit.

Deluxe Cards

Deluxe Cards

Nuntile sunt mai tot timpul realizate cu o riguroaasa planificare, de aceea etapa de alegere si achizitionare a invitatiilor de nunta devine cu atat mai personala cu cat implicarea este mai mare. Cu siguranta, organizarea propriei nunti este momentul in care rabdarea este testata, in care siguranta de cuplu este pusa la incercare si perioada in care identificarea unor gusturi comune se consolideaza. Totusi, nu trebuie ratat niciun aspect ce este menit sa fie indeplinit in doi.

Cea mai usoara parte din intregul plan al organizarii unei nunti este alegerea unui design pentru invitatii de nunta si formularea corespunzatoare, ce se va imprima in interiorul invitatiei de nunta.

Cum sa alegi invitatiile de nunta? Deluxe Cards iti ofera raspunsul

„Alegerea invitatiilor de nunta merge mana in mana cu selectarea unei tematici a evenimentului. De aceea, momentul special in care se comanda cuantumul de invitatii de nunta implica planificare, intelegere si implicit conformism. Desigur, invitatiile de nunta devin un esantion de perspectiva despre cum va arata viitorul moment al mirilor. Cu siguranta, le oferim clientilor nostri o multime de mostre dintre care pot alege, astfel incat dimensiunile, culorile, modelele si tematicile sa corespunda in materie de buget, calitate si preferinte”, declara managerul de vanzari Deluxe Cards Bucuresti.

Alegerea unui design pentru o invitatie de nunta este extrem de importanta, deoarece modelul trebuie sa imbine eleganta si simplitate, cu un strop de traditional sau avangardist. Cu siguranta, orice alegere ati face in acest caz, trebuie sa fie una care va lasa doar semne de exclamatie pentru participanti. Apoi, dupa identificarea modelului se impune formatarea unui text, ales dupa sentimentele si gandurile viitorilor miri.

In tehnoredactarea invitatiilor de nunta nu trebuie sa se uite detalii importante, evidentiate sub o forma unica. Se poate miza de fiecare data pe ceva clasic, pe ceva in relief sau pe o formulare traditionala, incat cititorului sa ii fie captata atentia inca din primul rand. Fonturile distractive, imaginile hilare sau textele inclinate sunt la moda in acest sezon, de aceea devin o optiune ideala pentru mirii acestui sezon.

Colectii unicat pentru invitatiile de nunta

Deluxe Cards ofera colectii unice de invitatii de nunta, cele mai cunoscute fiind prezentate si in catalogul online, acolo unde si promotiile sunt cele mai atractive. Cat despre preturi, acestea sunt de la mic la mare, iar stilurile sunt cat se poate de diverse, fiecare cuplu avand posibilitatea sa opteze in functie de buget, de preferinte si dorinte.

Cu siguranta nu trebuie sa fie ratate colectiile Clara, Alice, Kristal sau Erdem, unde vastele modele de invitatii de nunta se pliaza dupa cerintele mirilor, de la dimensiune personalizata, text propriu sau personalizare digitala gratuita, cel mai nou serviciu pus la dispozitia doritorilor de catre Deluxe Cards.

Vino la targul miresei in zilele urmatoare in Cupola Romexpo si vei avea parte de oferte personalizate, de consultanta in alegerea invitatiilor de nunta si de cele mai bune preturi pentru oricare dintre produsele si accesoriile ideale pentru viitorul eveniment la care vei lua parte. Pentru mai multe detalii, acceseaza si adresa deluxe-cards.ro si urmareste cele mai interesante informatii despre organizarea nuntilor anului 2016.