Zambetele copiilor prind culoare alaturi de echipa Petreceri cu Personaje

BUCURESTI - 5 iulie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Nimic nu este mai important pe aceasta lume decat dorinta parintilor de a-si vedea copiii sanatosi si fericiti. Datorita acestui lucru, fiecare adult in parte incearca de fiecare data cand urmeaza ziua de nastere a micutului, sa ii organizeze o petrecere in cadrul careia adevaratul sens al copilariei sa isi spuna cuvantul. Tocmai de aceea, parintii nu ezita sa apeleze la echipa Petreceri cu Personaje din Bucuresti ce reuseste de fiecare data sa ii fascineze pe toti cei mici prin fabuloasa lume a povestilor.

Zambetele copiilor prind culoare alaturi de echipa Petreceri cu Personaje

Indiferent de varsta copiilor, intotdeauna vor fi de-a dreptul impresionati din pricina ocaziei de a fi alaturi de cele mai indragite persoanele din povesti, ori din desenele animate. Experienta echipei de la Petreceri cu Personaje a ajutat-o sa patrunda adanc in sufletele micutilor, astfel ca la ora actuala reuseste prin prestatiile sale sa ii fascineze pe toti copiii.

"Stim cat de important este ca animatorii sa semene cu personajele alese, de aceea ne-am format o echipa profesionista care sa fie cat mai asemanatoare fata de personaj. Animatorii nostri stiu totul despre personaje, se machiaza profesional si folosesc numai peruci si costume de calitate. Tot pentru pretentiosi avem si printesele care canta." - declara echipa de animatori petreceri pentru copii.

Servicii sigure ce promit distractie maxima la petrecerea micutilor

Stilul alert al parintilor, insa si dorinta lor apriga de a le organiza o super petrecere, ii conving de faptul ca serviciile oferite de Petreceri cu Personaje reprezinta o mare oportunitate prin care cei mici pot profita din plin de anii copilariei.

Echipa dispune de cei mai bine pregatiti tineri profesionisti ce reusesc prin atitudine si prin costumatiile de o super calitate, sa intre in pielea unor personaje, printre care se numara Alba ca Zapada, Cenusareasa, Violetta, Anna din Frozen, Mos Craciun, My little Ponny, super eroi si multe altele. De altfel, pentru ca intreaga petrecere sa fie pe masura asteptarilor, animatorii vor realiza nenumarate jocuri interactive adaptabile varstei copiilor, dansuri, pincturi pe fata, precum si modelaj de baloane.

Atunci cand cei mici interactioneaza pentru prima data cu personajul din desenele animate favorite, e ca si cum intregul univers preia forma unui curcubeu plin de culoare si de seninatate. Parintii sunt de-a dreptul impresionati de munca pe care intreaga echipa de animatori de petreceri o depune, astfel ca nu ezita sa le solicite prezenta chiar si in cadrul spatiilor personale si nu numai. De altfel, Petreceri cu Personaje isi va presta serviciile la domiciliu, acasa, la gradinite, la locuri de joaca, la restaurante, precum si in multe alte locuri.

In plus, echipa pune la dispozitie posibilitatea de a inchiria o masina de fum, una de bule sau o pinata, toate acestea avand rolul de a crea o atmosfera mai plina de magie. Preturilor acestor servicii difera in functie de preferintele parintilor, astfel ca cei care sunt interesati sa le ofere micutilor lor o distractie educativa pe masura, nu ezita sa viziteze pagina web petrecericupersonaje.ro si sa solicite prezenta echipei la petrecerea copiilor.

Acestea fiind spuse, cel putin o data pe an, cei mici merita sa aiba parte de o super distractie in compania animatorilor profesionisti de la Petreceri cu Personaje ce garanteaza siguranta, amuzament si destindere totala.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/e-advertising/zambetele-copiilor-prind-culoare-alaturi-de-echipa-petreceri-cu-personaje