Zambetul nu are limite cu ajutorul serviciilor de protetica dentara oferite de Dr. Serban

BUCURESTI - 9 mai 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Protetica dentara a devenit tehnologia de ultima ora ce ofera o multime de zembete oamenilor din intreaga lume, prin oferirea celor mai multe servicii de reconstructie ale dintilor, prin unele dintre cele mai sigure metode. Clinica stomatologica Dr. Serban evolueaza anual pentru a transforma viata fara siguranta zambetului in viata fara griji, prin promovarea celor mai multe servicii stomatologice de exceptie.

www.drserban.ro

www.drserban.ro

Dintii au ajutat intr-adevar oamenii sa se bucure si sa traiasca o viata normala. Lipsa acestora cauzeaza de cele mai multe ori nesiguranta, insa si probleme ale alimentatiei, ale digestiei sau ale intregii cavitati bucale. In prezent, cu ajutorul dispozitivelor si tehnicilor stomatologice invazive, orice persoana se poate bucura de un zambet impecabil cu ajutorul asa numitilor „dinti falsi”, realizati prin procedee sigure de protetica dentara.

Dinti frumosi si sanatosi pentru fiecare pacient

Protezele dentare reprezinta acei dinti artificiali construiti, ce seamana cu dintii reali ai unei persoane, structuri dentinale ce permit pacientilor sa efectueze in mare masura functii realizate de catre dintii sanatosi, precum mestecarea alimentelor, zambitul, vorbitul la un nivel normal sau executarea de fete comice spre deliciul celorlalti membri ai familiei.

Protezele dentare sunt atat de reale incat fiecare procedeu de obtinere al acestora se indeplineste cu acuratete, incat montarea in cavitatea bucala a pacientului sa fie extrem de facila, iar cei din urma nici sa nu isi dea seama ca acestia sunt dinti artificiali.

Exista mai multe moduri prin care pacientii care se confrunta cu probleme dentinale lipsa pot sa opteze pentru reconstructia mandibulei dentinare si pot sa opteze pentru lipirea mai multor dinti artificiali, implantarea dintilor articifiali cu sunturi sau realizarea de proteze fixe si mobile. Medicul dentist va obtine cea mai buna pozitie pentru a consilia fiecare pacient cu privire la protezele dentare, precum si la modul in care acestea vor fi aplicate si instaurate pe structura osoasa a maxilarului gurii.

Alegerea protezei dentare in functie de necesitati – recomandarea Dr. Serban

Marea majoritate a pacientilor clinicii se intreaba des cum aleg proteza dentara in functie de costuri, de problemele dentare sau de sanatatea gingiilor. Impreuna cu medicul specialist in protetica dentara se realizeaza un plan de tratament, un plan de aplicare si restaurare a intregii mandibule.

Cu siguranta, pierderile dintilor sanatosi s-au datorat afectiunilor sau bolilor avansate, incat, in momentul de fata se impune reconstructia si restaurarea unui zambet frumos, dar si a unei danturi artificiale impecabile.

Prin cele mai moderne tehnologii regasite in cadrul clinicii Dr. Serban se realizeaza o gama variata de proteze dentare, ce restabilesc legaturile dintre dintii pierduti si maxilar, cele ce refac structurile dentinare sau sustin aparatul masticator. Lucrarile executate in cadrul clinicii stomatologice sunt garantate, iar fiecare lucrare protetica fixa simpla sau pe implant, si implicit lucrare protetica mobila se efectueaza cu materiale de cea mai buna calitate, medicii specialisti oferind solutii moderne de protezare.

Puntile dentare false, protezele dentare fixe si cele mobile se realizeaza  prin tehnica computerizata CAD-CAM regasita in cabinetele stomatologice Dr. Serban, astfel incat, beneficiarul unui astfel de tratament sigur sa se bucure de un zambet impecabil, ce ii ofera estetica maxima, durabilitate si precizie in orice moment.

Siguranta oferita de clinica stomatologica Dr. Serban atrage anual mii de clienti ce isi pot redobandi siguranta si increderea in propria persoana cu ajutorul celor mai moderne si sigure materiale, dar si cu suportul oferit in fiecare etapa de tratament de catre medicii specialisti in stomatologie. Cei interesati pot regasi intreaga gama de servicii, tarife, promotii si program de functionare pentru clinica stomatologica Dr. Serban pe adresa www.drserban.ro.

Taguri: www.drserban.ro