Nou eveniment in seria Solutii de Criza

BUCURESTI - 2 octombrie 2009

Comunicat tip General in Afaceri

Fundatia Post Privatizare si Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timisoara va invita la conferinta “Solutii de Criza - Utilizarea instrumentelor online în dezvoltarea afacerilor”.

Evenimentul va avea loc in data de 15 octombrie, la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT (Sala Europa si Sala Dunarea) – str. Eroii de la Tisa, nr. 22.

Vino sa participi la o zi de conferinte si workshopuri alaturi de personalitati importante ale segmentului business din Romania!

Printre acestia: : Péter Barta – director executiv Fundatia Post Privatizare, Georgica Cornu, Presedinte Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timisoara, Sorin Olaru, program manager Microsoft Euga, Marius Mocanu Expert Consulting, membru al Asociatiei Consultantilor în Management din România (Amcor), Dragos Dehelean, Managing Partner al Selenis - agentie de consultanta in comunicare, Madalin Matica, marketer, fondator E-Invest Marketing, Radu Ceuca, multimedia designer X3 Studios, Magdalena Stoian – director executiv al Donors’ Forum.

Evenimentul este proiectat sa sprijine participantii in adaptarea strategiilor de management si marketing ale companiilor la actualul context economic; intelegerea potentialului pe care mediul online il ofera si crearea de module de online-business; dezvoltarea si implementarea unui plan strategic adaptat managementului de criza; integrarea si folosirea segmentelor de tip CSR in modelul de business pe care-l deruleaza.


Inscrierea este gratuita si se poate face direct pe siteul oficial la adresa http://timisoara.solutiicriza.roEvenimentul face parte din seria “Solutii de Criza” derulata de FPP si E-Invest Marketing, cu sprijinul portalului pentru IMM-uri esimplu.ro, Fondului National de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri si Bancii Transilvania.


Despre E-INVEST

Organizatori: E-Invest Marketing si Fundatia Post Privatizare

office@einvest.ro
office@einvest.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/e-invest/nou-eveniment-in-seria-solutii-de-criza