Oferta limitata pentru Valentine’s Day

BUCURESTI - 31 ianuarie 2007

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Mai sunt 15 zile pana la Ziua Indragostitilor. Sa ne amintim ce ai facut anul trecut pe 14 februarie...

...Ai ajuns acasa de la birou, dupa o zi istovitoare de munca, dorindu-ti doar sa lenevesti intr-un fotoliu uitandu-te la televizor sau continuand sa lucrezi. O zi ca oricare alta. In schimb, surpriza: masa asezata frumos in living, cu lumanarele si inimioare; iubita imbracata intr-o rochie sexi; copiii lasati la bunici peste noapte… Un gand stingher ti se contureaza in minte “Ce am uitat?..!!?! Aniversarea casatoriei? Nu. E trecuta in agenda cu 10 alarme. Ziua ei de nastere? Nu. Ma anunta singura cu o saptamana inainte si sta deprimata de trecerea timpului. Ziua Femeii? Nu. Copiii deseneaza felicitari din timp si imi cer aprobarea. Atunci ce?” si te trezesti intreband timid “Sarbatorim ceva?”, desi stii ca este cea mai mare greseala pe care puteai sa o faci in acel moment. Se incrunta, iti tine un discurs lung incarcat de reprosuri si pleaca in dormitor incuind usa in spatele ei. Ramai singur, flamand si bosumflat. Iar nu va mai vorbi cateva zile cu tine.

Cauti grabit pe Internet si vezi ca e Valentine’s Day. Si, ca in fiecare an, iar ai uitat! Motivul este simplu: parerea ta in legatura cu aceasta zi nu este una prea buna. O zi pentru adolescenti, pentru cei care nu au atatea alte momente comune, demne de a fi sarbatorite: casatoria, nasterea primului copil, prima intalnire cu femeia alaturi de care iti vei petrece tot restul vietii… Ti se pare absurd sa iti sarbatoresti iubirea impreuna cu toti ceilalti. Dragostea ta este Diferita, Speciala, Unica! …

Ok. Opreste-te! Ai ajuns cam departe cu scuzele. Nu poti sa o pacalesti atat de usor. Recunoaste ca ai uitat si ca ai gresit.

Anul acesta insa…mai sunt 15 zile pana la Ziua Indragostitilor, iar noi suntem alaturi de tine. Intra pe magazinul nostru www.limited.ro in zona special dedicata tie (butonul din stanga sus pe care scrie cu litere mari si rosii Special Valentine’s Day) si cumpara-i bijuteria perfecta. Noi o vom livra gratuit, in 48 de ore, direct la biroul tau, ambalata intr-o frumoasa cutie aurie si iti vom trimite in fiecare zi cate un e-mail cu numaratoarea inversa pana in ziua cea mare.

De asemenea, fiecare a 20-a comanda este gratuita. Vei putea fi unul dintre clientii nostri speciali care va avea surpriza sa primeasca cadoul din partea noastra, afisandu-i-se la sfarsitul comenzii o factura in valoare de 0 RON!

Iti promitem ca anul acesta este imposibil sa fie dezamagita!

Despre E-INVEST

021.231.4956

Custommer Support
office@einvest.ro