Premiera in Europa de Est: E- Invest, integrator pentru aplicatia infochioscurilor inteligente din sectorul 6

BUCURESTI - 24 noiembrie 2009

Comunicat tip General in Administratie Publica

E Invest livreaza primul sistem integrat de plata cu card bancar a contributiilor catre bugetul local si comunicare bi-directionala implementat pentru Serviciul Public Pentru Finante Publice Locale Sector 6

Sambata dimineata in rotonda din Plaza Mall primarul sectorului 6, Cristian Poteras, a demonstrat live functionalitatea unui astfel de infochiosc efectuand mai multe operatiuni in prezenta presei, invitatilor si curiosilor adunati in locatie.
Solutia, care ruleaza pe cele opt infochioscuri amplasate in sector, a fost dezvoltata in parteneriat cu GreenPixel, cea mai veche agentie interactiva din Romania, PrinTec Group, lider in domeniul automatizarii tranzactiilor, Public Computing Olanda, Arh Inc.Ungaria si Piraeus Bank Romania si este o noutate pentru Romania si Europa de Est.

Proiectat sa incorporeze mai multe module, infochioscul inteligent ofera live feed cu cele mai importante stiri ale zilei, harta interactiva in care pot fi identificate obiective aflate pe raza sectorului 6, de la institutii oficiale sau culturale pana la restaurante sau unitati medicale, programul si activitatea institutiilor administratiei publice locale si, desigur, permite cetatenilor domiciliati in sectorul 6 plata amenzilor, taxelor si impozitelor locale.

Infochioscurile utilizeaza o aplicatie inovatoare ce poate fi usor accesata utilizand un ecran tactil si care functioneaza intuitiv, permitand si persoanelor nefamiliarizate cu tehnologia accesul in toate zonele de interes.

Pentru a usura si mai mult folosirea infochioscurilor, pe un al doilea ecran ruleaza in permanenta un video de prezentare a aplicatiei.

In prima faza a proiectului infochioscurile sunt amplasate in principalele centre comerciale din Sectorul 6 (Plaza Romania, Cora Lujerului, Selgros Drumul Taberei, Carrefour Orhideea, Carrefour Militari, Metro Militari, Auchan Militari si AFI Palace Cotroceni)

Despre E-INVEST

E-Invest Marketing (www.einvest.ro) este una dintre cele mai importante companii de consultanţă în domeniul managementului afacerilor, implicându-se în mod continuu în susţinerea şi implementarea proiectelor inovatoare.
Clienti : MCSI, Consiliul Judeţean Iaşi, Consiliul Judeţean Craiova, Primaria Sectorului 6, Primaria Otopeni, etc.
E-Invest
Eroii Sanitari 37, Bucuresti.
office@einvest.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/e-invest/premiera-in-europa-de-est-e-invest-integrator-pentru-aplicatia-infochioscurilor-inteligente-din-sectorul-6