S-a deschis primul magazin on-line de vanzari lenjerii pentru pat de calitate si la preturi foarte accesibile

BUCURESTI - 23 ianuarie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Monden / Lifestyle, Retail

On-line pentru confortul dormitorului tau !

E-LEJER.RO a luat nastere din dorinta de a oferi calitate maxima la preturi cat mai mici clientilor.

S-a deschis primul magazin on-line de vanzari lenjerii pentru pat de calitate si la preturi foarte accesibile

                Te-ai saturat sa cumperi ieftin si de slaba calitate ? Te-ai saturat sa te trezesti dimineata  “colorat” din cauza lenjeriei  pentru pat contrafacute ? Te-ai saturat de lenjerii pentru pat de unica folosinta ?

                De acum aveti alternativa ! Noi vrem sa schimbam, prin calitatea lenjeriilor de pat pe care le comercializam, reticenta clientilor cauzata de catre unele site-uri din domeniu. Produsele noastre sunt importate de la fabrici de prestigiu, care au foarte mare experienta in productia de lenjerii pentru pat.

                Avem o gama variata de produse, ce cuprinde peste 250 de modele, preturile incepand de la 110 lei pentru lenjerie din bumbac satinat.

                Vanzarile au crescut exponential de la luna la luna. Feed-back-ul primit de la clienti a fost exceptional, nevand pana in prezent nicio reclamatie. Preturile practicate sunt sub cota medie e pietei. Serviciile de transport si plata sunt accesibile oricarei persoane care detine cunostinte minime in ceea ce priveste accesul la internet.

                Scopul pentru care a fost creat e-lejer.ro a fost sa devina un brand cunoscut, apreciat si de incredere pe piata romaneasca.   

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/e-lejer/s-a-deschis-primul-magazin-on-line-de-vanzari-lenjerii-pentru-pat-de-calitate-si-la-preturi-foarte-accesibile