Celebrations Of The Spirit - Teodora Enache

Locul desfasurarii: Teatrul National - sala studio

Organizator: GREEN HOURS

Green Hours ITINERANT, cu sprijinul Ambasadei Statelor Unite ale Americii la București, prezintă premiera mondială a proiectului «Celebrations Of The Spirit».

 

Purtând dubla semnătură a Teodorei Enache – Aisha - una dintre cele mai apreciate voci ale României și a super-premiatului basist american Benny Rietveld, proiectul pune în scenă o creație muzicală prin care artiștii demonstrează potența spirituală a muzicii ca limbaj universal.

 

Spectacolul va fi prezentat publicului din România, în premieră mondială, în cadrul unui mini-turneu care va include două concerte: pe 17 septembrie, ora 19:30, în Brașov – Centrul Cultural Reduta, în parteneriat cu Depoul de Artă Urbană, și, pe 19 septembrie, ora 20, în București – TNB, Sala Studio, în parteneriat cu Teatrul Național București „I.L. Caragiale”, în cadrul programului TNB  / PARATEATRAL – Muzică.

Despre E-MULTIMEDIA DISTRIBUTION

E-MEDIA este o societate comerciala cu experienta recunoscuta in domeniul audio vizual si editorial si pe piata de profil romaneasca si nu numai. Pentru a oferi iubitorilor de film, colectionarilor acces la cat mai multe pelicule de arhiva sau productii de ultima ora am dezvoltat : www.filmedecolectie.ro.

Confirmare pana la data: 19 September 2014

Participare: Taxa de participare