E-Media, profesionalism si excelenta in domeniul audio-video

BUCURESTI - 8 iunie 2010

Comunicat tip General in Media / Publicitate

E-MEDIA este o societate comerciala cu experienta recunoscuta in domeniul audio vizual si editorial piata de profil romaneasca si nu numai, situându-se intre primii 5 producatori de videograme (DVD) din Romania. Misiunea noastră este de a susţine şi promova actul cultural şi de a oferi publicului românesc de pretutindeni bucuria reîntâlnirii cu adevăratele valori ale culturii.

E-MEDIA susţine producţiile artiştilor autohtoni din toate domeniile. Încercăm în felul acesta să readucem pe micile ecrane personalităţi din lumea artistică (cinamtografică, muzicală, teatrală) şi să susţinem cultura autentică, adresându-ne unui public exigent şi avizat.
Pentru a veni in intampinarea celor mai inalte asteptari ale publicului, majoritatea productiilor realizate si distribuite de societatea noastra sunt remasterizate digital si beneficiaza de o calitate exceptionala a sunetului si a imaginii. De-a lungul timpului, E-Media a valorificat zeci de inregistrari din arhiva de film si televiziune, redând astfel publicului larg cele mai cunoscute si indragite productii romanesti.
Pentru a oferi cunoscatorilor şi colectionarilor acces la cat mai multe materiale video si audio am dezvoltat doua proiecte: www.filmedecolectie.ro si www.muzicadecolectie.ro

Toate aceste servicii sunt disponibile acum si pentru partenerii si colaboratorii nostrii actuali sau viitori:
- Filmare pe suport digital
- Editare şi prelucrare sunet şi imagine
- DVD Encoding & Authoring
- CD – DVD Mastering
- Imprimare voce spoturi audio (inclusiv productie spoturi audio)
- Copiere:
• BETA SP – DVD/ DVCAM/ HDV
• DIGIBETA – DVD/ DVCAM/ HDV
• DVCAM – DVD
• HDV – DVD
- Grafică print si electronică
- Fotografie artistică şi shooting
- Publicitate in site-urile noastre www.filmedecolectie.ro si www.muzicadecolectie.ro.
- Productie publicitara: printuri, grafica, panouri luminoase, bannere
- Organizare de evenimente ( lansari editoriale, conferinte de presa, colocvii, etc)

Catalogul produselor noastre este disponibil si on-line: http://down.e-mediaone.ro/, o parte din portofoliul nostru va sta la dispozitie la adresa : http://portofoliu.e-mediaone.ro/.