PLANETA OAMENILOR (Human Planet)

BUCURESTI - 14 septembrie 2012

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

O serie de opt excelente filme documentare realizate de BBC , intr-o colectie de 3 DVD -uri.
Evenimentul va avea loc marti 18 septembrie, orele 12:00, la Libraria “Cărtureşti” din Bucureşti
E-MEDIA anunţă lansare unui nou şi foarte valoros produs destinat pieţei audio-vizuale din România şi Republica Moldova.

PLANETA OAMENILOR (Human Planet)

        La lansare participă personalităţi ale vieţii cultural-ştiinţifice româneşti, specialişti, mass-media, tineri, elevi, studenti, reprezentanti de la British Council.

        Documentarele vor fi prezentare de Andrei Dorobanţu, fizician. Celebrul teleast si jurnalist dr.Andrei Bacalu saluta evenimentul printr-un mesaj, trimis din Israel.

 

   PLANETA OAMENILOR ( HUMAN PLANET )

 

PLANETA OAMENILOR celebra serie de 8 documentare tv, primita elogios pe piata mondială în 2011, vă propune o cǎlǎtorie fantasticǎ în timp şi spaţiu, care are ca ghid pe cunoscutul, oscarizatul şi carismaticul actor britanic JOHN VINCENT HURT . Prima şi una dintre cele mai interesante serii de documentare care vor putea fi achiziţionate ACUM şi în Romania care cuprinde urmatoarele 8 titluri impartite pe 3 DVD-uri:

OCEANE - Un albastru infinit / DEŞERTURI - Viaţa în cuptor / ARCTICA - Viaţa în tărâmul îngheţat / JUNGLA - Oamenii junglei / MUNŢI - Viaţa la înălţime / CÂMPII - Rădăcinile puterii / RÂURI - Prieteni şi duşmani/ ORAŞE - Supravieţuirea în junglă urbană

 

       Serialul PLANETA OAMENILOR este o incitantă invitaţie la cunoaşterea planetei noastre, în zonele ei  mai puţin investigate. Filmele il antreneaza pe privitor intr-o aventură plină de emoţii, suspans, adrenalină, punându-l faţă în faţă cu forme variate de viaţǎ apărute în procesul de adaptare a omului la condiţii vitrege de viaţǎ, în medii naturale ambientale neprietenoase.         

       Filmele ofera un valoros depozit de cunoştinte geografice, antropologice, traditii şi meserii originale, mai putin abordate de cineaşti, transpuse pe suport DVD în HD  cu titraj in limba română. Un excelent material didactic pentru elevi si studenţi. Documentarele sunt realizate cu bugete substanţiale, ceea ce  atesta seriozitatea demersului ştiinţific al BBC asupra evoluţiei speciei umane de-alungul mileniilor, comunitati supravieţuitoare în ţinuturile îngheţate arctice, pe malul oceanelor, în insule îndepărtate, pe vârful munţilor, în albia marilor fluvii pânǎ în deşerturile planetei.

Înzestrate cu echipamente de îregistrare super-performante(imagine şi sunet) de ultimă generaţie, echipele de filmare ale BBC au stabilit adevărate recorduri profesionale şi chiar de supravietuire în condiţii naturale vitrege, riscandu-şi viaţa alături de locuitorii anonimi, în încercarea de a dezvălui telespectatorului misterul evoluţiei speciei umane de-alungul mileniilor sau din condiţii de mediu și climă mai puţin propice vieţii.

 Colectia HUMAN PLANET - PLANETA OAMENILOR va fi disponibila pe DVD in toate magainele de specialitate.