Catalogul Societatilor Comerciale din Romania

BUCURESTI - 20 septembrie 2006

Comunicat tip General in Afaceri

Catalogul Societatilor Comerciale si al Furnizorilor de servicii din Romania este un instrument util in gasirea de noi parteneri, pentru ca afacerea dumneavoastra sa prospere. In paginile portalului va puteti face cunoscuta activitatea propriei firme, care va fi astfel vizualizata de sute de potentiali clienti in fiecare zi, GRATUIT.

Catalogul Societatilor Comerciale din Romania

Poralul e-oferta.ro a implementat o nnoua modalitate prin care utilizatorii pot contacta o firma inscrisa pe site. Astfel, de acum va aparea pe pagina fiecarei firme, in partea de jos a ecranului, un formular. Acesta va solicita din partea celui interesat sa introduca informatii precum numele si adresa de email la care i se poate raspunde, precum si un mesaj pe care doreste sa-l transmita. Prin apasarea unui simpu bton acest mesaj va ajunge la cel care a publicat prezentarea respectivei societati comerciale.

Speram ca aceasta facilitate sa se dovedeasca a fi utila si sa fie apreciata de catre vizitatorii portalului nostru. In cazul in care se va abuza de ea, astfel incat firmele vor primii mesaje nesolicitate, vom fi abligati sa restrictionam accesul la aceasta facilitate numai pentru utilizatorii inregistrati.

De asemenea, dorim sa semnalam si atingerea cifrei de 14.000 de vizitatori unici, care au accesat portalul nostru in în ultimele 30 de zile, confirm statisticilor oferite de serviciul Trafic.ro