Catalogul Societatilor Comerciale din Romania

BUCURESTI - 21 octombrie 2006

Comunicat tip General in Afaceri

Catalogul Societatilor Comerciale din Romania anunta depasirea pragului de 3.000 utilizatori inregistrati in baza de date. Acest numar confirma faptul ca serviciile oferite de portalul E-oferta.ro se bucura de o tot mai mare aprecire in randul oamenilor de afaceri din tara noastra. De asemenea, o alta dovada in acest sens o reprezinta cele peste 14.000 de accesari pe care site-ul le inregistreaza in fiecare luna.

Catalogul Societatilor Comerciale din Romania

Cei 3.000 de oameni de afaceri care s-au inscris pana acum in Catalogul Societatilor Comerciale din Romania au intrevazut o oportunitate unica: aceea de a-si face publicitate gratuita, de a-si promova produsele si a-si creste profitul in mod gratuit. Faptele o dovedesc: orice firma inscrisa in catalog castiga un plus de vizibilitate pe Internet, isi consolideaza brand-ul si atrage mai multi clienti.

Nu trebuie sa platiti nimic pentru ca firma dvs. sa beneficieze de mai multe contacte de la potentiali clienti. Incepeti acum sa profitati de pe urma serviciilor profesionale oferite in mod gratuit de portalul E-oferta.ro! Luati-o inaintea concurentei si veti avea doar de castigat.

Pentru informatii suplimentare sau solicitari de servicii speciale de promovare pentru firma sau produsul dvs., nu ezitati sa ne contactati: fie telefonic, fie prin e-mail.