E-oferta.ro = Publicitate gratuita pentru firma dvs.

BUCURESTI - 27 martie 2007

Comunicat tip General in Afaceri

Oferi servicii de calitate sau preturi promotionale, dar lumea nu stie de existenta ta?
Ai investit o multime de bani sa pornesti o afacere dar cumparatorii intarzie sa apara?
Te straduiesti sa te faci cunoscut dar peste tot ti se cer bani pentru publicitate?

STOP! Asta este ceea ce cautai: Catalogul Societatilor Comerciale din Romania iti ofera acces gratuit la mii de potentiali clienti in fiecare zi. Tot ce trebuie sa faci este sa te inscrii in portal si sa iti publici prezentarea firmei...

Catalogul Societatilor Comerciale si al Furnizorilor de servicii din Romania este un instrument util in gasirea de noi parteneri, pentru ca afacerea dumneavoastra sa prospere. In paginile portalului va puteti face cunoscuta activitatea propriei firme, care va fi astfel vizualizata de mii de potentiali clienti in fiecare zi, GRATUIT.

'Am deja firma inscrisa intr-un catalog online. De ce sa o mai inscriu si pe E-oferta.ro?'
Portalul E-oferta.ro este diferit:

- Va permite sa publicati un numar nelimitat de societati comerciale
- Aveti posibilitatea sa publicati prezentari detaliate ale afacerii dvs.
- Prezentarea firmei dvs. nu este limitata la un anumit numar de cuvinte.
- Paginile ce contin prezentari se claseaza de multe ori chiar pe primul loc in Google, in cazul unei cautari dupa numele firmei

Doar informandu-te poti castiga bani. In Catalogul Firmelor din Romania vei gasi o multime de firme aflate in cautarea unor parteneri de afaceri seriosi. Incrieti-va acum in mod gratuit in comunitatea de afaceri dezvoltata in jurul acestui portal pentru a beneficia de o multime de oportunitati. Nu uitati sa reveniti periodic pe site, pentru a fi la curent cu cele mai recente oferte sau propuneri de colaborari.

Conform statisticilor oferite de Google Analytics, portalul E-oferta.ro este accesat in fiecare zi e peste 1.000 de vizitatori unici. Cum ar fi ca acesti oameni sa vada prezentarea firmei dvs?