Publicitate gratuita pentru firma ta!

BUCURESTI - 7 februarie 2007

Comunicat tip General in Media / Publicitate

In societatea de astazi nu are mare importanta daca oferi servicii de calitate sau preturi promotionale, dar lumea nu stie de existenta ta sau a firmei tale.

Publicitate gratuita pentru firma ta!

Orice societate comerciala are nevoie de clienti pentru a-si desfasura activitatea. Atragerea persoanelor interesate de oferta pe care o aveti poate fi insa foarte costisitoare. Ganditi-va numai la cat costa o reclama intr-un cotidian sau pe un post de televiziune.

Portalul E-oferta.ro va pune la dispozitie instrumentele necesare promovarii gratuite pe Internet a firmei dumneavoastra. E-oferta.ro ofera societatilor comerciale o modalitate moderna, interactiva si eficienta de a-si face publicitate. Avanjatul principal al sistemului nostru este ca informatiile prezente pe site sunt disponibile oricand, oriunde si oricui.

Portalul E-oferta.ro este diferit:
* Va permite as publicati un numar nelimitat de societati comerciale
* Aveti posibilitatea sa publicati prezentari detaliate ale afacerii dvs.
* Prezentarea firmei dvs. nu este limitata la un anumit numar de cuvinte.
* Paginile ce contin prezentari se claseaza de multe ori chiar pe primul loc in Google, in cazul unei cautari dupa numele firmei

Trafic E-oferta.ro:
* Ianuarie 2007 - 21.644 Vizitatori - 82.336 Afisari
* Medie vizitatori unici pe zi - 850
* Traficul este organic, provenind in proportie de 80,7% din motoare de cautare
* Principalele tari de provenienta: Romania (92,89%), Germania (1,09%), S.U.A. (0,93%), Italia (0,77%), Spania (0,59%), Moldova (0,55%), etc. Procentul foarte mare de vizitatori din tara demonstreaza ca portalul este optimizat pentru publicul din Romania.