E-PM1    

Comunicate de presa si evenimente pe tema E-PM1

 • E-PM1

  Bucuresti - 1 July 2011

  Comunicat de Olympus Czech Group s.r.o Reprezentanta

  ... E-PM1 este cea mai compactă şi mai uşoară cameră sistem cu obiective interschimbabile. Este o cameră superbă, capabilă să înregistreze imagini la superlativ, şi foarte simplu de utilizat. E-PM1 este ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: film , video , fotografie , stil , calitate , olympus , pen , camera foto , e-pm1

  Vezi toate comunicatele de presa despre E-PM1

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul E-PM1.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la E-PM1. Informatiile despre E-PM1 cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul E-PM1, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la E-PM1, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.