Ai vazut ce scrie pe pachetul de tigari?

Timisoara - 21 februarie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate, Social, Retail

Este adevarat! Suntem cu totii constienti de gradul de risc la care ne expunem. Dar acest lucru nu ne opreste sa fumam din simplu motiv ca acest lucru reprezinta o placere de care oamenii se bucura in fiecare zi. Suntem toti constienti, consumul de nicotina regulat duce la boli de inima si de plamani, fumatul reprezentand un risc ridicat de infarct, atac cerebral, boala pulmonara obstructiva cronica, emfizem pulmonar, cancer (mai ales cancer la plamani, cancer laringian si bucal si cancer pancreatic).

Toata placerea de a fuma fara toate riscurile aferente. Fara flacara, nu arde, nu contine gudron, si nu lasa scrum.

Toata placerea de a fuma fara toate riscurile aferente. Fara flacara, nu arde, nu contine gudron, si nu lasa scrum.

 Toata placerea de a fuma fara toate riscurile aferente. Fara flacara, nu arde, nu contine gudron, si nu lasa scrum. 

http://www.fumezisanatos.ro/

De asemenea, poate cauza boala vasculara periferica si hipertensiune. Mai mult de atat, nivelul ridicat al continutului de gudron din tutunul prezent in tigareta reprezinta cauza principala a aparitiei acestui tip de boli.

Dar suntem constienti de placerea generata de tigareta. Stimularea tactila, senzatia fumului intrand si raspandindu-se in plamani, precum si senzatia de placere pe care o simtim atunci cand expiram fumul prin gura si nas. Toate aceste senzatii reprezinta o sursa de placere.

Gustul si imensa placere in timp ce nicotina este transportata la creier. Acum, noi toti avem responsabilitati si toti dorim sa traim cu stil si sa ne distram in timp ce parcurgem aceasta carare numita viata.

O persoana rationala va intelege acest lucru, ceea ce a dus la o schimbare neasteptata cu privire la cererea de tigari, ceea ce a reprezentat un concept revolutionar.

Tigara electronica este un dispozitiv cu baterii cu solutie pulverizata cu sau fara nicotina, administrata pin inhalare.

Tigarile electronice sunt o alternativa sanatoasa la produsele pe baza de tutun ca de exemplu, tigarile, tigaretele sau pipele. Pe langa asta, aceasta confera gustul si senzatia fizica a fumului de tutun, dar fara fum sau ardere.

In conditiile expuse mai sus, ce persoana in deplinatatea facultatilor mintale nu ar prefera acest lucru?

Tigarile electronice sunt o inventie uluitoare prin care aveti posibilitatea de a experimenta una dintre cele mai mari bucurii fara a va pune in pericol sanatatea. Pe langa acest lucru, rezervele sunt usor de reincarcat si de utilizat. Nu trebuie decat sa schimbati rezerva si sa va bucurati de placerea oferita.

Asa cum spunea Mark Twain intr-un citat faimos "M-am ghidat intotdeauna dupa urmatorul principiu: sa nu fumez niciodata in somn si sa nu ma abtin niciodata cand sunt treaz", lasati sa va fie el ghid, dar fara a mai avea motive de ingrijorare pentru sanatate, pufaiti mai departe linistiti.

Tigara electronica poate fi singura alternativa sanatoasa la fumat.

In momentul de fata exista pe piata o mare varietate de tigari electronice si accesorii pentru acestea.

Noi am ales sa comercializam modele de tigari electronice, care dupa feedback-ul primit de la clienti sunt cele mai reprezentative si avantajoase modele de pe piata din Romania.

Pentru a asigura calitatea tigarilor electronice am ales sa importam doar produse originale "Sailebao", avand garantia celui mai mare producator din lume de tigari electronice. 

Atunci cand evaluati calitatea unei tigari electronice doua caracteristici sunt importante: bateria si atomizatorul acesteia.

O tigara electronica mai mare va dispune de o baterie cu o capacitate si cu o autonomie mai mare. Desi nu este o regula general valabila, cu cat mai mica si mai ieftina este tigara cu atat calitatea acesteai si in special a atomizatorului este mai scazuta.

Recomandarile noastre cand vine vorba de tigari electronice sunt urmatoarele: tigarile elecronice tip "tank" - eGO Tank, DSE 901 Tank , Smok 510 Tank sau modele clasice mai ieftine fara rezervorul "tank" - eGO XXL sau DSE 901.

O viata mai sanatoasa, economii substantiale, acestea sunt principalele avantaje ale tigarii electronice fata de tigarile clasice. Tu ce ai alege?

Despre E-tigarielectronice

http://www.fumezisanatos.ro - ca si importator direct si unic, vorbind aici de importul direct de la producator(fabrica), va oferim numai produse originale la cele mai accesibile preturi de pe piata. Am reusit sa multumim mii de utilizator de tigara electronica si in fiecare zi primim feedback pozitiv de la cei care ne sunt clienti, cei mai multi dintre ei reusind sa renunte la fumatul clasic, iar acum bucurandu-se de o viata sanatoasa.