Aparat Antidaunatori Ridex Plus Pest Repeller

BUCURESTI - 6 august 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Cea mai eficienta metoda pentru a tine soarecii,sobolanii,mustele,tantarii la distanta este Aparat Antidaunatori Ridex Plus Pest Repeller.Acesta indeparteaza daunatorii si nu mai permite reaparitia lor in perimetrul unde il folositi.

Aparatul Pest Repeller Impotriva Daunatorilor Soarecilor,Sobolanilor,Insectelor

Aparatul Pest Repeller Impotriva Daunatorilor Soarecilor,Sobolanilor,Insectelor

Aparat Antidaunatori Ridex Plus Pest Repeller

Pentru gospodariile de la tara,dar si pentru apartamentele de la bloc, soarecii si sobolanii pot crea mari neplaceri si sunt foarte greu de combatut.

   Solutii pentru combaterea daunatorilor sunt mai multe ,dar toate au avantaje si dezavantaje.Astfel se pot folosi spray-uri,otrava,curse sau chiar pisici.Pentru tantari ,muste,molii si toate insectele care sunt atrase de lumina,cel mai buna solutie este Aparatul Electric Cu Ultraviolete Contra Insectelor Buzz Zapper.

  Daca avem copii sau animale de companie,nici nu se pune problema sa folosim substante toxice sau orice le-ar pune viata in pericol. Capcanele pot fi eficiente ,dar ce ne facem cu animalele moarte ? Cine isi doreste sa adune insectele sau animalele din toata casa ?

  Cel mai simplu si eficient mod de a scapa de soareci,sobolani,gandaci,paienjeni ,tantari,furnici este Aparatul Antidaunatori Ridex Pest Repeller.

   Acesta indeparteaza daunatorii din casa si gradina dumneavoastra si daca este folosit permanent ii tine la distanta. Dispozitivul se alimenteaza la reteaua de curent si transmite impulsuri electromanetice in toata casa.

  Sistemul patentat Pest Repeller foloseste conductoarele electrice din pereti si toate prelungitoarele si firele conectate la priza pe care le transforma intr-un generator de camp electromagnetic ,care se intinde pe suprafata intregii case. Campul electromagnetic generat de acest aparat nu este perceput de oameni si animalele de companie,in schimb pe daunatori ii deranjeaza si ii indeparteaza,afectandu-le sistemul neurologic.Deoarece puii de rozatoare nu au bine definit sistemul neurolog,pana se maturizeaza aparatul este posibil sa nu aiba efect.

Nu folositi  Ridex Plus in prezenta micilor rozatoare domestice inrudite cu soarecii: ca hamsterii,porcusorii de Guineea si iepurii.

   Un singur aparat este eficient pentru o gospodarie medie de cca.200mp,pentru suprafete mai mari se recomanda folosirea unui numar mai mare de aparate. Pentru a nu mai permite reaparitia daunatorilor este necesar sa tinem aparatul permanent in priza. Nu trebuie sa va faceti griji pentru factura de energie electrica ,Pest Repeller are un consum extrem de mic-sub 2W,in plus functioneaza si ca lampa de veghe pe timpul noptii,asigurant un iluminat placut si discret locului unde este amplasat.

    Alte avantaje sunt ca nu necesita intretinere,nu foloseste consumabile sau subtante chimice,nu dauneaza omului si nici mediului,nu degaja mirosuri neplacute. Dumneavoastra trebuie doar sa stabiliti perimetrul pe care doriti sa-l protejati ,sa conectati dispozitivul  Pest Repeller la reteau electrica si de aici incolo el isi face treaba cu discretie.

   Are un design modern,este compact si rezistent,il puteti lua cu usurinta in concediu daca doriti sa tineti departe soarecii sau insectele.Deasemenea poate fi folosit in hoteluri,restaurante,scoli,spitale,magazine,depozite de alimente, sau orice loc care prezinta interes pentru daunatori.

   Pe site-ul www.e-top-online.ro gasiti o gama larga de produse pentru casa dumneavoastra ca: perdele magnetice impotriva insectelor Magic Mesh,lanterne profesionale cu LED,binocluri profesionale Sakura-foarte utile in excursii si drumetii. Preturile competitive si livrarea prompta a produselor recomanda acest magazin online.

Despre e-top-online

www.e-top-online.ro -magazin comenzi online produse profesionale pentru casa si gradina,bucatarie,produse de infrumusetare si ingrijire personala,aparate cosmetice profesionale.