Dispozitiv De Urmarire GSM Cu Cartela SIM

BUCURESTI - 6 octombrie 2015

Comunicat tip General in Tehnologie

Dispozitiv de urmarire cu cartela SIM ,foarte util in urmarirea autoturismelor,motocicletelor furate,a supravegherii persoanelor in varsta, a copiilor mici sau a animalelor de companie.

Dispozitiv GSM De Urmarire Cu Cartela SIM

Dispozitiv GSM De Urmarire Cu Cartela SIM

Dispozitiv GSM Profesional De Urmarire Cu Cartela Sim

  Din categoria aparate de spionaj,unul din cele mai vandute produse este dispozitivul GSM de urmarire cu cartela SIM. Acesta poate fi folosit pentru monitorizarea persoanelor in varsta,a bebelusilor,sau pentru echiparea autoturismelor cu un sistem de urmarire discret. Site-ul nostru www.e-top-online.ro va pune la dispozitie o gama larga de aparate de urmarire si inregistrare audio-video.

  Acestui dispozitiv profesional i se ataseaza o cartela obisnuita SIM,care poate fi activata atunci cand este apelata de pe telefonul dumneavoastra. In acest moment aparatul de urmarire este alimentat,iar microfonul incorporat preia toate sunetele din perimetrul unde este amplasat si le transmite telefonului de pe care se face urmarirea propriu-zisa.

  Este obligatoriu ca dispozitivul sa fie incarcat la maxim inaintea amplasarii lui in locul care trebuie monitorizat,pentru a avea o autonomie prelungita. Odata implantat aparatul GSM, poate trece destul de mult timp pana vom avea acces din nou la el pentru a-l reincarca. In functie de natura obiectivului pe care il urmarim,orice minut de inregistrare poate fi extrem de important,de aceea este indicat ca acumulatorul sa fie bine incarcat.Pentru a proteja acumulatorul,trebuie incarcat doar de la alimentatorul care vine in pachet.

  Instalarea cartelei SIM se va face doar in zone cu semal GSM puternic,pentru a permite o functionare corecta a dispozitivului. Daca semnalul aparatul de urmarire nu mai este detectat de telefon, inseamna ca acumulatorul trebuie reincarcat. Atunci cand dispozitivul se blocheaza si nu mai raspunde,este necesar un reset,adica se scoate cartela SIM si se reintroduce in aparat. Aparatul GSM se activeaza automat in momentul cand se introduce cartela SIM in spatiul special destinat. Dupa ce se introducerea cartelei SIM,LED-ul va lumina pentru 10 secunde si va indica activarea dispozitivului.

Localizarea dispozitivului de urmarire

  Cautati pe “Google Play” o aplicatie care sa va localizeze cartela SIM pe care ati instalat-o pe dispozitiv..Sunt multe aplicatii,cea mai populara este “Mobile Number Tracker”. Cu aceasta aplicatie va veti gasi pe harta Google Map de pe smartphone-ul  dvs coordonatele dispozitivului de urmarire.

  Pentru a asculta sunete sau conversatii ,nu trebuie decat sa apelati numarul cartelei SIM si in 5 secunde aparatul va trece in modul microfon si va transmite smartphone-ului tot  ce poate capta din spatial unde este amplasat dispozitivul.

  Cu acest dispozitiv de urmarire ,puteti sa supravegheati camera copiilor,persoanele in varsta,autovehiculele sau casa dumneavoastra.

  Poate fi deasemenea atasat copiilor sau animalelor de companie pentru a fi gasiti cu usurinta in cazul pierderii sau furtului acestora.

  Este interzisa folosirea aparatului in alte scopuri decat acela pentru care a fost proiectat.

Pe site-ul www.e-top-online.ro gasiti multe aparate de inregistrare-urmarire,pixuri si ceasuri spion,brelocuri si chei auto cu camera video la preturi fara concurenta. Livrarea este foarte rapida si se poate face cu firme de curierat rapid,in 24 de ore primiti produsul direct la domiciliul dumneavoastra.Toate produsele sunt de calitate si au garantie.

 

 

 

Despre e-top-online

www.e-top-online.ro-magazin comenzi online produse profesionale de urmarire si spionaj, pix cu inregistrare video,dispozitiv de urmarire cu cartela SIM si multe altele.