Electroderm Aparat Cosmetic De Infrumusetare

BUCURESTI - 21 iulie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate, Retail

Orice femeie isi doreste un tratament de infrumusetare,dar preturile raman in continuare foarte mari. Acum puteti folosi aparate cosmetice de infrumusetare profesionale la domiciliul dumneavoastra.Unul dintre acestea este electrodermul cosmetic.

Aparat Profesional Cosmetic Infrumusetare Electroderm

Frumusetea trezeste sufletul la viata.

Dante Alighieri

Electroderm Aparat Cosmetic De Infrumusetare

Aparatul profesional cosmetic Electroderm face parte din categoria dispozitivelor de sanatate frumusete si poate fi folosit in saloanele de specialitate sau de oricine acasa. Veti mai gasi diverse aparate cosmetice pentru infrumusetare, foarte utile pentru tratamentul si intretinerea tenului .

Tratamentul asupra pielii, se face cu electrozi din tuburi de sticla de diferite forme si marimi ,partial vidate sau cu gaze rare ca argonul si ozonul. Sub actiunea curentului alternativ de inalta frecvanta se produce o descarcare in aceste gaze rezultand mici scantei intre piele si electrozi, care degaja ozon.

Introducand in organism mici cantitati de oxigen-ozon, se creaza un puternic efect dezinfectant si antibacterian la nivelul pielii ,conducand la contractia si reglarea bunei functionari a glandelor sebacee. Este recomandat in mod special tenurilor seboreice,deoarece tratamentul cu electroderm are tendinta sa usuce pielea.

In urma tratamentului cu ozon, circulatia la nivelul pielii se imbunatateste datorita dilatarii vaselor sanguine.Celulele sunt mai rapid hranite cu substante active si se intensifica regenerarea celulara.Suprafata de piele unde se aplica tratamentul se va revigora si va avea un aspect intinerit,neted si tonifiat.

Efectele tratamentului cu Electroderm :

-efecte detoxifiante si purificatoare pentru suprafata unde se aplica,

-efect antiinflamator si dezinfectant ,ozonul elimina radicalii liberi si toxinele

-efect antimicrobian,antiviral si antifungic

-efecte pozitive asupra metabolismului; ozonul activeaza mecanismele enzimatice,metabolismul lipidelor,proteinelor   si glucidelor,

-efect de crestere a cantitatii de sange ,prin dilatarea vaselor sanguine,

-efect accentuat de hranire a pielii ,in cazul tratamentului cu creme nutritive

-efect de hidratare prin folosirea unei comprese umezite

-efect de oxigenare intensa a pielii,se imbunatateste aspectul acesteia

-efect revitalizant si tonifiant

Ce tenuri necesita tratamentul cu ozon ?

-tenurile seboreice –se produce o usoara uscare locala

-tenurile acneice

-tenurile cu pori dilatati

Este foarte indicat si in cazurile de calvitie,matreata si par gras-seboreic.

Ce este de fapt ozonul ?

In traducere din limba greaca inseamna “aer proaspat”.De fapt asa il percepem si in natura: in varful muntilor sau la mare ,atunci cand valurile se sparg de stanci. El impiedica razele ultraviolete sa patrunda in atmosfera ,practic mentine viata pe Terra.

In medicina ozonul este folosit in afectiunile reumatismale,artrite si artroze ale umarului,cotului,genunchiului , soldului,in combaterea durerilor ale coloanei vertebrale,spondiloze,scolioze sau discopatii.

Ozonul este si un oxidant foarte puternic si datorita proprietatii lui de a dezinfecta si de a actiona asupra virusilor,bacteriilor,fungilor si parazitilor ,a fost utilizat pentru purificarea apei potabile inca din anul 1930 in mari capitale ale Europei.

In prezent ozonoterapia se foloseste pe scara larga in medicina,cosmetica ca dezinfectant industial,purificarea apei potabile sau a celei din piscine.

Este contraindicat sa folositi electrodermul sau tratamentele cu ozon in cazul urmatoarelor afectiuni: hipertensiune arteriala,accidente vasculare cerebrale,stari posthemoragice ,hipertiroidie.

Pe site-ul nostru www.e-top-online.ro, mai puteti gasi Aparatul cosmetic facial cu ultrasunete,Vapozon si alte aparate cosmetice pe care le puteti folosi la dumneavoastra acasa. Toate aparatele sunt profesionale ,de cea mai buna calitate si le veti gasi in permanent pe stoc. Totusi din cauza cererii mari ,este posibil ca anumite produse sa fie indisponibile pentru 2-3 zile,dar vom face comanda si le veti primi la timp.

Daca doriti produse care nu sunt in oferta noastra,puteti sa folositi butonul de “Chat” si sa ni le propuneti . Daca le gasim la importatorii cu care colaboram ,vi le putem aduce la comanda.

Transportul in Bucuresti si in tara poate fi asigurat de Posta Roman sau firme de curierat rapid ,la cele mai mici preturi.

Ne dorim sa ne vizitati site-ul si poate sa ne deveniti clienti !

Despre e-top-online

Magazin comenzi online pentru aparate cosmetice profesionale de infrumusetare,electroderm cosmetic,aparat de masaj facial cu ultrasunete,vapozon,produse sanatate frumusete si slabit.

Citeste mai mult: Plasa Magnetica Pentru Tantari Magic Mesh

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/e-top-online/electroderm-aparat-cosmetic-de-infrumusetare