Campania „Cariera ta – acum!”

Cluj Napoca - 8 decembrie 2005

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

În perioada noiembrie-decembrie 2005 se derulează Campania „Cariera ta – acum!”, care urmăreşte promovarea şi distribuirea gratuită în rândul studenţilor şi absolvenţilor a ghidului bilingv (român-maghiar) de dezvoltare a carierei elaborat în cadrul proiectului „Cariera ta – acum!”.

Proiectul „Cariera ta – acum!” vizează managementul carierei studenţilor şi absolvenţilor şi managementul carierei în cadrul organizaţiilor studenţeşti şi de tineret. Acest proiect este coordonat de Centrul „Expert”, Universitatea Babeş-Bolyai împreună cu partenerii Fundaţia Agora 2001 şi E-Works - Reţea de Intermediere de Locuri de Muncă. Proiectul este finanţat prin programul Matra KAP al Ambasadei Regatului Ţărilor de Jos la Bucureşti şi se desfăşoară în perioada martie 2005 – ianuarie 2006.
În perioada noiembrie-decembrie 2005 se derulează Campania „Cariera ta – acum!”, care urmăreşte promovarea şi distribuirea gratuită în rândul studenţilor şi absolvenţilor a ghidului bilingv (român-maghiar) de dezvoltare a carierei elaborat în cadrul acestui proiect.
Campania de promovare a dezvoltării carierei se desfăşoară în Cluj-Napoca şi mai multe centre universitare din Transilvania: Arad, Oradea, Sibiu, Târgu-Mureş, Odorheiu Secuiesc, Miercurea Ciuc şi Bucureşti.

Despre E-works Retea de Intermediere a Locurilor de Munca

Informaţii despre managementul carierei: www.cariera-acum.ro.
contact@e-works.ro
www.e-works.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/e-works-retea-de-intermediere-a-locurilor-de-munca/campania-cariera-ta-acum