EaaS    

Comunicate de presa si evenimente pe tema EaaS

 • EaaS. Prima platformă cloud pentru mediul academic şi firme medii-mari

  EaaS

  Cluj-Napoca, Cluj - 31 October 2012

  Comunicat de SoftProEuro S.R.L

  inNori.ro , prima platformă cloud din România pentru firmele medii-mari şi mediul academic, anunţă lansarea aplicaţiei DinNori pentru gestionarea automată a infrastructurii cloud. DinNori este disponibilă în 3 variante - DinNori Cercetare, ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: innori.ro , prima platforma cloud , raas , eaas , maas

  Vezi toate comunicatele de presa despre EaaS

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul EaaS.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la EaaS. Informatiile despre EaaS cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul EaaS, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la EaaS, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.