ContentSpeed a adaugat la portofoliul sau un alt magazin online de articole sportive

BUCURESTI - 11 aprilie 2008

Comunicat tip General in IT&C

Compania de solutii software ContentSpeed anunta lansarea Outdoorshop, magazin online de produse si echipamente sportive ce a beneficiat de Pachetul Start. Pachetul este cea mai complexa solutie pentru categoria sa de pret incluzand mai multe facilitati pe care le veti intalni exclusiv la ContentSpeed Shop.

Cum se afla in continua miscare, echipa ContentSpeed Shop a implementat cu succes instrumente de atragere a doritorilor de adrenalina cum ar fi Wishlist-ul. Impatimitiii isi pot pastra “noile aparitii” pentru ski sau coarda pentru alpinism in lista de preferinte pentru a reveni mai tarziu asupra lor. Si pentru ca pasionatii de drumetii in natura sunt sunt foarte atenti la detalii, ContentSpeed ofera posibilitatea afisarii produselor in doua moduri.

Mai mult decat atat, Outdoorshop, ca si magazin online, dispune de produse si oferte promotionale ca metoda de atragere a clientilor. Cum timpul este un element important in mediul online, pentru a ajunge mai repede la produsul cautat, vizitatorul poate ordona lista in functie de mai mult criterii.

Despre ContentSpeed Shop.ro
ContentSpeed Shop este un produs dedicat exclusiv comertului electronic care va permite sa fiti online in maxim doua saptamani. In acest pachet gasiti atat solutia unei platforme standard de gestionare a continutului, cat si o interfata grafica flexibila care poate fi personalizata in functie de preferinte, de necesitati si de specificul siteului. In plus, garanteaza recuperarea investitiei facute in cel mult sase luni de la achizitionarea serviciului nostru.

Pachetul Content Speed Shop Start costa 1499 euro si se adreseaza celor care sunt la inceput de drum pe piata de comert electronic.
Pentru mai multe informatii, va rugam sa accesati www.contentspeed.ro.

Despre ealliance Partners srl

Compania ContentSpeed este parte componenta a agentiei de solutii e-business ealliance Partners care mai detine si WebSales s.r.l. si elliance Solutions s.r.l. . Pentru mai multe detalii vizitati www.contentspeed.ro .
clientservice@ealliance.ro
Tel.: +40-31-425.06.92
Fax: +40-31-425.06.91
clientservice@ealliance.ro