EAN 13

Definitie EAN 13

Codificarea europeana a articolelelor, formata dintr-un cod cu 13 pozitii - cea mai raspandita metoda, gestionata (pentru majoritatea statelor) de European Association of Numbering. Sistemului EAN 13 are urmatoarea prezentare standard: un indicativ national (o cifra), codul national unificat al furnizorului sau distribuitorului (cinci cifre), codul interfata produs (CIP) - codul articolului, atribuit de producator (sase cifre) si o cheie de control (o cifra). Consacrarea acestui sistem (de la mijlocul anilor '80) in sectorul distributiei permite optimizarea in timp real a luarii deciziilor de marketing privind comercializarea marfurilor (prin reunirea tuturor informatiilor privitoare la produs in acelasi punct). 

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru EAN 13? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul EAN 13.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la EAN 13. Definitiile termenilor despre EAN 13 cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la EAN 13, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la EAN 13.