Early Adopters

Definitie Early Adopters

Grupul dintr-o piata reprezentat de inovatori, care adopta noile produse cu mare viteza. Vezi Diffusion of Innovation (difuzia inovatiei) Early Majority (majoritatea timpurie) Innovators (inovatorii) Laggards (codasii) Late Majority (majoritatea tarzie).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Early Adopters? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Early Adopters.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Early Adopters. Definitiile termenilor despre Early Adopters cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Early Adopters, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Early Adopters.