Early Majority

Definitie Early Majority

Grupul dintr-o piata care delibereaza mai complex decat inovatorii si adoptantii timpurii in privinta achizitiilor, dar care sunt mai putin conservatori decat majoritaea tarzie si codasii. Vezi Diffusion of Innovation (difuzia inovatiei) Early Adopters (adoptantii timpurii) Innovators (inovatorii) Laggards (codasii) Late Majority (majoritatea tarzie).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Early Majority? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Early Majority.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Early Majority. Definitiile termenilor despre Early Majority cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Early Majority, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Early Majority.