eASIC Corporation lanseaza noul sau site

Iasi - 27 iulie 2005

Comunicat tip General in IT&C

eASIC® Corporation, furnizor de tehnologie de logica configurabila inovatoare si produse Structured ASIC a anuntat azi lansarea noului sau site. Acesta este mai usor de folosit si semnificativ mai prietenos cu vizitatorii.

eASIC Corporation lanseaza noul sau site

"Modificarile aduse site-ului nostru sunt de natura estetica dar si tehnica. Noul site imbina tehnologia PHP cu Java Script si faciliteaza accesul potentialilor clienti la fisiere download-abile. Prin design si structura, site-ul e mult mai usor de accesat si navigat, iar userii care au avut cont pe site-ul vechi, pot accesa si noua varianta folosind aceleasi date de identificare. Totodata, sunt disponibile pe site fisiere noi referitoare la produsele si tehnologia eASIC la care au acces toti vizitatorii site-ulu" declara d-na Tsipi Landen, vicepresedinte responsabil cu comunicarea strategica in cadrul eASIC Corporation.
Noile culori folosite, nuante placute ochiului, care nu sunt obositoare, tintesc intarirea identitatii corporatiste. Ele sunt ajutate si de actualizarea zilnica a bazei de

Despre eASIC Corporation

Despre eASIC
eASIC® a dezvoltat o revolutionara tehnologie de Logica Configurabila menita sa reduca drastic costurile totale de fabricatie si de personalizare a chipurilor de mare performanta. Arhitectura Structured ASIC brevetata permite proiectare ASIC si SoC rapid si ieftin prin folosirea inovativa a tehnicii de logica programabila imbinata cu rutare personalizata pe un singur strat de via. Prin personalizarea unui singur strat de via, litografierea Direct-write e-Beam devine posibila de 10 ori mai repede, permitand astfel eASIC sa ofere Strctured ASIC fara costuri de pre-productie. Tehnologia eASIC a fost implementată cu succes in siliciu de către producători de chipuri de talie mondială.
eASIC Corporation e o companie privata, finantata de Kleiner Perkins Caufield and Buyers, cu sediul central in San Jose, California avand divizia de Cercetare si Dezvoltare situate la Iasi si Brasov. Compania a fost fondata in 1999 de catre Zvi Or-Bach, fondator al Chip Express, si considerat de multi „parintele tehnologiei Structured ASIC”. www.easic.com

Noemi Hagan
PR assistant
0745-325624
noemi@easic.ro