East Com Trading devine importator si distribuitor oficial Baseus în România

BUCURESTI - 29 septembrie 2023

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Compania East Com Trading, unul dintre liderii din industria distribuției de accesorii pentru dispozitive mobile, produse smart home si energie solara devine importator și distribuitor oficial al Baseus în România, începând cu luna septembrie.

Logo Baseus

Tomasz Boncol, director regional Baseus

Acest parteneriat strategic marchează o etapă importantă în dezvoltarea East Com Trading și ne consolidează poziția pe piața din România. Baseus, unul dintre cei mai recunoscuți producători de accesorii pentru dispozitive electronice, este renumit pentru designul său inovator și calitatea excepțională a produselor sale.

Implicarea East Com Trading în importul si distributia oficială Baseus din România aduce beneficii semnificative clienților noștri. „Aceștia vor beneficia de o gamă mai largă de produse de calitate superioară, precum și de o distribuție eficientizată și servicii de suport îmbunătățite. Acest parteneriat reunește două companii de succes, ambele preocupate să ofere clienților noștri cele mai bune produse și servicii”, a declarat Cristian Jacodi, director de vânzări East Com Trading. „Suntem conștienți de faptul că utilizatorii români iubesc și au o afinitate puternică pentru produsele Baseus. Prin urmare, ne propunem să stabilim un canal de distribuție robust pentru a îmbunătăți suportul nostru pentru clienți, oferind o gamă mai largă de produse cu o disponibilitate îmbunătățită. Cred cu tărie că parteneriatul cu East Com Trading va fi un succes răsunător, care va pune o bază solidă pentru dezvoltarea viitoare” a declarat Tomasz Boncol, Director Regional Baseus.

Acest parteneriat deschide noi oportunități pentru retailerii și magazinele de profil care doresc să preia pentru revânzare produsele Baseus și să se bucure de acces la cele mai competitive prețuri din România. Pentru informații comerciale detaliate va rugam sa ne contactați la contact@eastcom.ro.

Despre East Com Trading

East Com Trading este o companie lider în distribuția de produse electronice și accesorii pentru dispozitive mobile în România. Cu o istorie puternică și o reputație excelentă în industrie, ne străduim să aducem pe piață cele mai noi și mai inovatoare produse, oferind în același timp servicii de înaltă calitate.

Despre Baseus:

Fondată în 2011, Baseus derivă din „Base on User”, un brand de electronice de larg consum care creează produse „Simple for more”, perfect practice și estetice. Ne străduim să îmbunătățim viața de zi cu zi și să devenim brandul de primă alegere pentru un nou stil de viață. Timp de peste un deceniu, compania a ajuns la peste 300 de milioane de utilizatori din peste 100 de țări și regiuni, cu un portofoliu larg de produse, inclusiv încărcătoare, căști si boxe wireless, electrocasnice, accesorii auto, huse pentru telefoane și multe altele. De asemenea, Basues a strâns 2537 de brevete în total și a obținut 144 de premii internaționale de design industrial.

Contact Media:

[Jacodi Cristian]
[Sales Manager]
[cristian.jacodi@eastcom.ro]
[0740884955]
[www.eastcom.ro]

Despre eastcom

Importam si distribuim oficial in Romania:

Anker, o companie multinationala fondata de fosti angajati Google. Anker are o gama larga de accesorii pentru telefoane si tablete, precum si diverse gadget-uri: baterii externe, incarcatoare de perete, auto si solare, standuri de birou, diverse cabluri Lightning si USB, boxe, etc. Toate produsele Anker sunt fabricate la cele mai inalte standarde de calitate
EcoFlow este o companie inovatoare specializată în dezvoltarea și producția de soluții avansate de energie portabilă și durabilă. EcoFlow este renumită pentru produsele inovatoare care să ofere o alternativă eficientă și ecologică la sursele tradiționale de energie. Produsele EcoFlow sunt concepute pentru a oferi o sursă de energie portabilă și durabilă într-o varietate de situații, de la excursii în aer liber și camping la situații de urgență sau chiar pentru a asigura o sursă de energie neîntreruptă în timpul călătoriilor sau acasă.
Baseus - un brand de electronice de larg consum care creează produse „Simple for more”, perfect practice și estetice. Ne străduim să îmbunătățim viața de zi cu zi și să devenim brandul de primă alegere pentru un nou stil de viață. Timp de peste un deceniu, compania a ajuns la peste 300 de milioane de utilizatori din peste 100 de țări și regiuni, cu un portofoliu larg de produse, inclusiv încărcătoare, căști si boxe wireless, electrocasnice, accesorii auto, huse pentru telefoane și multe altele.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/eastcom/east-com-trading-devine-importator-si-distribuitor-oficial-baseus-in-romania