1 milion de utilizatori activi avast! Antivirus in Romania

BUCURESTI - 14 februarie 2012

Comunicat tip General in IT&C

Romania a intrat de pe 9 februarie in clubul celor 30 de tari care au peste un milion de utilizatori avast ! Antivirus activi. Cifra s-a dublat astfel fata de sfarsitul lui ianuarie 2011. "Acest lucru confirma faptul ca in Romania exista mai multi utilizatori de computere decat vampiri", se spune in comunicatul oficial al AVAST Software.

Utilizatori activi avast! Antivirus in Romania

Cand ai un milion de utilizatori in spate, cu greu mai poti fi ignorat de competitori. Oricum, strategia de promovare avast! Antivirus ramane in continuare recomandarea de la utilizator la utilizator, iar noua nu ne ramane altceva de facut decat sa livram in continuare acelasi produs impecabil, fie ca e vorba de segmentul corporate, fie de home user.

Claudiu Chirita

1 milion de utilizatori activi avast! Antivirus in Romania

Bucuresti, 14 februarie 2012

Romania a intrat de pe 9 februarie in clubul celor 30 de tari care au peste un milion de utilizatori avast! Antivirus activi. Cifra s-a dublat astfel fata de sfarsitul lui ianuarie 2011. "Acest lucru confirma faptul ca in Romania exista mai multi utilizatori de computere decat vampiri", se spune in comunicatul oficial al AVAST Software.

Acest milion de utilizatori din Romania duce avast! Antivirus mai aproape de cifra de 150 de milioane de utilizatori activi la nivel global, in prezent cifra fiind de 149 719 456. Conform ultimelor estimari ale International Telecommunication Union,  in Romania aveam 8 768 340 computere conectate la internet. Asta face ca procentul computerelor protejate de avast! sa fie mai mare de 11%

"Cand ai un milion de utilizatori in spate, cu greu mai poti fi ignorat de competitori. Oricum, strategia de promovare avast! Antivirus ramane in continuare recomandarea  de la utilizator la utilizator, iar noua nu ne ramane altceva de facut decat sa livram in continuare acelasi produs impecabil, fie ca e vorba de segmentul corporate, fie de home user." -  Claudiu Chirita, reprezentant Easy Media, avast! Gold Reseller.

Depasind cifra de un milion de utilizatori avast!, Romania se claseaza peste Australia, Portugalia sau Arabia Saudita. Prognozele de crestere sunt si mai optimiste, versiunea gratuita pentru smartphone-urile Android, avast! Mobile Security fiind un mare succes. Numarul de licente active a fost masurat luand in calcul fiecare computer care a facut un update in ultimele 30 de zile si nu numarul de utilizatori inregistrati, care este mai mare.

Contact:

EASY MEDIA SRL

www.avastantivirus.ro

info@avastantivirus.ro

Tel: 037-279.19.97

Despre Easy Media SRL

Easy Media (www.avastantivirus.ro) este distribuitor GOLD (avast! Gold Reseller) pentru Romania al produselor avast! Antivirus. Cu o experienta de peste 5 ani in furnizarea de solutii de securitate destinate atat publicului larg, cat si companiilor, Easy Media furnizeaza servicii de consultanta, implementare si mentenanta pentru solutii antivirus.

Despre AVAST

Avast Software (www.avast.com) ofera protectie antivirus pentru mai mult de 149 de milioane de utilizatori activi avand peste 196 de milioane de utilizatori inregistrati la nivel global. Portofoliul de produse include noul avast! Mobile Security pentru Android, avast! Business Protection (Plus) pentru companii, produsul premium avast! Internet Security cu SafeZoneTM, dar si distributia gratuita avast! Free Antivirus care este menita sa ofere o solutie alternativa mai mult decat viabila versiunilor antivirus contra cost.

Taguri: securitateantivirusavast
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/easy-media-srl/1-milion-de-utilizatori-activi-avast-antivirus-in-romania